Connect with us

Emisiuni

Din 1 decembrie, descoperă „Darul cărții” la Prima TV

Published

on

În luna decembrie, Prima TV aduce o emisiune pentru toți iubitorii de carte și nu numai. Darul cărții vă invită să călătoriți fără restricții în lumi imaginare, să descoperiți noi experiențe alături de diferite personalități care vor recomanda în fiecare zi o carte.

 

Din 1 decembrie, Irina Margareta Nistor, Carmen Tănase, Mihaela Tatu, Paul Scarlat, alături de alți invitați-surpriză, vor dezvălui darul adus de cărți în viețile lor și vor împărtăși cu telespectatorii bucuria cititului.

Darul cărții cred că este o idee foarte bună“, declară Irina Margareta Nistor. „În cazul în care nu i-ați scris lui Moș Crăciun, nu uitați că Moșul va fi impresionat de o carte rafinată!“, mai spune aceasta.

Darul Cărții este o pastilă TV, difuzată zilnic timp de câteva minute, care va încânta telespectatorii cu universuri în miniatură în care invitații vor răsfoi cărți atât pentru adulți, cât și pentru copii, într-o atmosferă de sărbătoare a lecturii. De luni până joi de la orele 15:55, 17:55, 19:25, 23:30, vineri de la 15:55, 17:55, 19:25, sâmbătă de la orele 10.30, 17:55, 19:25 și duminică de la 12:00, 17:55, 19:25, ziua va fi îmbogățită cu Darul cărții. Toate programele zilnice vor fi reunite și într-un program săptămânal, difuzat în fiecare duminică de la ora 23.00.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending