Din 11 noiembrie 2020, se pun bazele primei comunități de Business Mentors din România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

  • Pe lângă certificarea de absolvire a modulelor, programul Business Mentors creat de Cristian Onețiu oferă și posibilitatea de acreditare ANC.
  • Module structurate eficient timp de 4 săptămâni: vânzări 5X, tehnici de comunicare și livrare a metodologiei de învățare în sală și online, experiență practică și aplicată.
  • 246 de antreprenori români au participat la webinarul introductiv despre premisele, obiectivele și structura Business Mentors.

 

Pe 11 noiembrie 2020 Cristian Onețiu și Remus Bălan vor începe primul program care formează mentori și pune bazele unei comunități de business adaptate noului context economic în România: Business Mentors. Creat și certificat de Cristian Onețiu și implementat de Remus Bălan, programul inovativ Business Mentors are ca obiective formarea unei noi generații de mentori, dintre antreprenorii care au acumulat deja experiență în afaceri, crearea unei prime comunități cu valori și repere comune actuale, sprijinirea activă a ecosistemului antreprenorial din România în noul context economic și remodelarea mediului de afaceri.

 

  • Ce informații vor acumula business mentorii și ce pot preda mai departe?
  1. VÂNZĂRI 5X – masterclass aplicat despre creșterea exponențială a afacerii, acționând asupra celor 5 piloni de creștere: brand, promovare, vânzare, servisare, fidelizare.
  2. BVC (BUGET DE VENITURI ŞI CHELTUIELI) – masterclass necesar pentru claritate și stabilitate financiară în business și axat pe învățarea construirii corecte a unui buget de venituri și cheltuieli.
  3. ECHIPA fantastică – al treilea masterclass aplicat îi învață pe antreprenori cum să construiască o echipă formată din angajați loiali, responsabili și eficienți, o echipă care acționează autonom, cu efect direct si imediat în dezvoltarea afacerii.
  4. DE LA ȘEF LA LIDER – masterclassul care îi învață pe antreprenori care este diferența majoră între șef și lider, îi ajută să conștientizeze poziția în care se situează în prezent și care sunt secretele unui leadership aplicat la stilul personal, pentru dezvoltarea afacerii.

 

  • Cum pot folosi noii business mentori informațiile și unde vor putea să predea?

Informațiile obținute sunt structurate în trei tipuri de servicii de livrare, gândite în funcție de nevoile viitorilor clienți. Respectiv „Cursuri open” – sesiuni organizate pentru o serie de cursanți din diverse companii sau antreprenori aflați la început de drum, „Programe pentru companii” – destinate unei companii, aplicate pe nevoile și obiectivele sale specifice și implementate împreună cu echipa de management din organizație și „Servicii suport implementare”, mai precis de susținere pentru aplicarea practică a elementelor predate, direct în cadrul companiilor.

 

Înainte de derularea primelor module, antreprenorii interesați s-au putut informa despre program, obiectivele, dar și despre beneficiile sale la webinarul introductiv gratuit „Contribuie la dezvoltarea antreprenorilor români”, desfășurat online pe 29 octombrie.

 

246 de antreprenori români au fost prezenți la întâlnirea cu Cristian Onețiu, de la care au aflat în prima parte a webinarului care sunt cele mai mari categorii de blocaje actuale în domeniul antreprenoriatului, la nivel personal și profesional, și de ce este nevoie de un program ca Business Mentors pentru a-i ajuta pe ceilalți și, implicit comunitatea, la nivel general. Din experiența mea de peste 5 ani de formator de antreprenori, din învățăturile practice și mai ales din conștientizările avute în această perioadă de restricții sociale și economice am ajuns la concluzia că, mai mult ca oricând, este nevoie de un astfel de program. De ce ? Pentru că, după identificarea nevoilor de astăzi ale antreprenorilor, și anume 3 la număr– inspirație, informație practică structurată și suport în transferul informației în echipă – am considerat că este necesară și prezența oamenilor potriviți care să ofere suport pentru ele. Aceștia sunt antreprenori cu experiență care, la rândul lor, trecând printr-un program de mentorat, pot deveni parte a soluției problemelor cu care ne confruntăm și care să ajute la rezolvarea și deblocarea acestora, la nivel individual și de companie.”

 

În plus, Onețiu precizează că împreună cu Remus Bălan va pune bazele primei comunități de business mentori din România ce va oferi o susținere activă și constantă atât a antreprenorilor care se vor forma în program, cât și a celorlalți antreprenori care vor învăța de la noii mentori.

Program Managerul Business Mentors, Remus Bălan, a prezentat în a doua parte a webinarului informațiile aplicate despre costurile, structura, durata și beneficiile programului. Acesta a precizat, pentru cei care doresc să se înscrie, că programul de formare durează 4 săptămâni, timp în care modulele vizează pregătirea antreprenorilor în cursurile „Vânzări 5X”, în tehnici de livrare a metodologiei de facilitare în sală și online, de sprijin de implementare, participare la diferite grupuri de studiu și aplicarea practică a informațiilor acumulate.

 

La finalul programului, după sesiunea de testare, cei care doresc pot beneficia și de acreditare ANC, pe lângă certificarea de absolvire a programului. „Valoarea oferită de acest program este una pe termen lung. Pe lângă autoactualizarea proprie și prin faptul că după ce înveți, aprofundezi predând altor antreprenori care au nevoie de sprijin, programul Business Mentors oferă nu doar informații concrete și actualizate periodei pe care o trăim, dar și tehnici de comunicare, cuprinse într-un modul dedicat, necesare livrării mesajului și facilitării receptării corecte. Nu este doar un curs teoretic, este unul aplicat, în care antreprenorii pot învăța inclusiv cum să gestioneze un grup online și offline”, precizează Remus Bălan.

 

Cu o experiență de peste 15 ani de business, cofondatorul companiei Life Care și investitor la „Imperiul Leilor”, Cristian Onețiu a implementat mai multe programe de educație și de restart în afaceri, inclusiv a dezvoltat workshopuri gratuite la începutul pandemiei pentru a contribui la reechilibrarea altor companii de antreprenoriat. Remus Bălan, Program Manager al Business Mentors are, de asemenea, o experiență de peste 20 de ani de în training, vânzări și antreprenoriat.

 

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV6 zile ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Seriale4 săptămâni ago

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul jucat în Lia – Soţia soţului meu

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TVo săptămână ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending