Din 14 ianuarie, DIVA află ce este “În mintea criminalului” şi în sezonul 7 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Din 14 ianuarie, DIVA află ce este “În mintea criminalului” şi în sezonul 7

Published

on

Foto Credit: DIVA

Ultimul sezon, cel cu numărul 7, al serialului de succes În mintea criminalului (The Mentalist) este difuzat la DIVA începând cu data de 14 ianuarie, câte două episoade, joi, de la ora 21:00.

 

 

La începutul acestui an, ultimul sezon al seriei îl aduce din nou la DIVA pe îndrăgitul personaj Patrick Jane (Simon Baker), fost “medium” și consultant al Biroului de Investigații din California, care deține un record în rezolvarea cazurilor dificile, folosindu-și remarcabilul său simț de observație. Patrick Jane are o personalitate complexă, poate fi amuzant, dar și un maestru al manipulării. Are tendința de a ignora autoritatea folosind adesea metode nu tocmai potrivite, care sunt întâmpinate cu dezaprobare de către colegii săi, dar care întăresc părerea unora că ar fi medium. Deși controversat, Jane este considerat a fi cel mai bun detectiv din California.

În noul sezon, Patrick și agentul Teresa Lisbon (Robin Tunney) încep o relație romantică pe care încearcă să o ascundă de ceilalți colegi, pornesc în căutarea unui hoț de bijuterii, încearcă să controleze întoarcerea lui Lazarus, un deţinut foarte periculos, să descifreze un caz misterios și să organizeze o nuntă.

În finalul serialului, Jane își face griji pentru siguranța lui Lisbon pentru că echipa intră într-un schimb de focuri pentru a proteja un martor extrem de important într-o anchetă. Agentul Peterson intenționează să folosească informațiile pe care le are despre Abbott pentru a bloca nominalizarea soției sale, așa că Patrick și echipa dezvoltă un plan pentru a-l proteja. De asemenea, echipa caută un bărbat implicat într-un jaf armat.

 

În fiecare joi, de la ora 21:00, Patrick Jane continuă incursiunea „În mintea criminalului”, din 14 ianuarie, la DIVA. 

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending