Connect with us

A-Z NEWS

Din 14 Septembrie, ,,Incognito” opreşte legea fărădelegii, la Prima TV

Published

on

Reclame

Din 14 septembrie, Dan Turturică prezintă ,,Incognito”, la Prima TV! Echipa ,,Incognito” documentează sesizările primite de la telespectatori pentru a scoate în evidenţă neregulile societăţii în care trăim. În fiecare ediţie, Dan Turturică vă prezintă câte două cazuri incredibile. Imagini surprinse cu camera ascunsă, dar şi interviuri şi filmări realizate de un reporter care se comportă ca un client obişnuit, vor scoate la suprafaţă corupţia celor care trebuie să ne protejeze de corupţie, nepăsarea autorităţilor, defectele unui sistem bolnav.

Incognito se va apleca nu doar asupra corupţiei, a indolenţei şi iresponsabilităţii manifestate de unele autorităţi, ci şi asupra problemelor care ţin de protecţia consumatorului. Ne vom pune în pielea cetăţeanului simplu, care de foarte multe ori este înşelat fără scrupule de comercianţi care, în schimbul banilor pe care îi primesc, ar trebui să ofere produse şi servicii ireproşabile. Sau chiar de către stat, care de multe ori se poartă cu cetăţenii mai rău decât cel mai rapace om de afaceri

spune Dan Turturică.

În plus, Incognito va merge dincolo de realitatea surprinsă cu camera ascunsă şi va scoate la lumină cauzele de profunzime care fac posibile nedreptăţile de care ne lovim la tot pasul. Astfel, realităţile descoperite de martori pe teren vor fi comentate şi analizate în studio cu reprezentanţi ai instituţiilor implicate”.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending