Connect with us

A-Z NEWS

In august Antenele isi concediaza 20% din angajati

Published

on

Reclame

Dupa ce vestea ca sectia Sport a Antenei 3 se desfiinteaza, lasand fara job mai multe vedete-prezentatoare, iata ca  nici ceilalti angajati ai Antenelor nu vor dormi linistiti pan a pe 15 august, atunci cand va fi prezentata lista neagra, a disponibilizatilor. Stirea a fost confirmata de mai multi angajati de la Antena 1 si Antena 3.

Trustul Intact va concedia 20 % din personalul sau, pe motiv ca bugetul pentru salarii trebuie redus incepand cu luna septembrie. Vizati sunt toti..de la soferi, pana la reporteri.

Pe 15 august li se va comunica in mod oficial cine va pleca si cine va ramane, urmand ca timp de 2 saptamani cei disponibilizati sa se afle in preaviz. In toamna anului trecut, salariile din Trustul familiei Voiculescu au fost miscorate cu 20%, masura neafectand insa si departamentul de Stiri.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International şi Euforia TV, posturile de radio Romantic FM şi Radio ZU şi publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending