Connect with us

Emisiuni

Din 15 martie, Paul Surugiu Fuego dă startul celui de-al patrulea sezon „Drag de România mea!”, la TVR 2 

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Recent întors din Statele Unite, artistul a pregătit prima ediţie a Galelor alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete. Printre invitaţii de duminică, de la ora 15:00 se numără Maria Ciobanu, Marina Voica şi Ad libitum voices.

Primăvară plină de energie pentru Paul Surugiu Fuego! Recent întors în ţară după un turneu-maraton în SUA, unde a susţinut concerte pentru români, Paul Surugiu Fuego dă startul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Drag de România mea!”.

„Am încercat să găsesc un echilibru între muncă și relaxare. M-am bucurat că am ajuns să le cânt românilor de acolo, cu dorul lor de acasă, pentru a treia oară deja. Am cunoscut oameni speciali, cu povești de viață minunate, care au făcut sacrificii pentru a fi acolo. Pentru mine însă, America n-ar fi locul în care-aș vrea să trăiesc. Nu e pe placul meu, nu e construită pe felul meu de-a fi și, chiar dacă nu s-ar pune problema vreodată, nu rezonez cu stilul lor. Au și locuri frumoase, dar în mare parte aș putea face o listă întreagă de defecte”, spune gazda „Drag de România mea!”.

 

Duminică, 15 martie, într-un decor nou, Fuego ne invită să descoperim surprizele primei ediţii de primăvară: marea doamnă a cântecului popular, Maria Ciobanu va acorda un interviu emoționant. La 84 de ani, artista va cânta și povesti despre visurile și împlinirea sa. Marina Voica, o interpretă minunată, va face un show complex. Duminică, de la ora 15.00, telespectatorii TVR 2 îi vor revedea şi pe membrii trupei Ad libitum voices, care ne vor suprinde cu carisma și talentul lor. şi vor cunoaşte un mic patriot fenomenal, care, la 8 ani, cântă și recită ca nimeni altul. Odată cu noul sezon, vom descoperi şi o ipostază inedită a lui Fuego, aceea de actor într-un moment umoristic alături de Alexandra Velniciuc.

 “Patru va fi cu siguranță un număr norocos și-un sezon pe măsura așteptărilor. E curat, elegant, decent, variat, îmbinând multe genuri, îmbinând cultura cu distracția, simplitatea cu înaltul. Nu e obligatoriu să fim pe placul tuturor, dar încercăm să venim cu o alternativă, încercăm să venim cu frumos și cu normalitate. Nu avem eroi prefabricați, nu facem compromisuri și oferim calitate, sperând că ea va face audiență. Ce-i drept, oamenii ne urmăresc cu interes, iar eu nu pot fi decât onorat pentru acest fapt!

 

Mă gândesc că, fără ipocrizie, e nevoie de o astfel de emisiune, în care să vorbim deschis despre țara noastră, despre ce are ea bun, despre trecutul ei, pe care mult prea repede și nedrept îl aruncăm la coș. Vin cu valori în fața oamenilor, cu muzică și poezie și cu exemple despre cum ar fi bine să fie ca să putem scoate capul din întuneric. Continuăm să facem asta și în sezonul al patrulea și vă promit că nu mă voi dezice – voi încerca să păstrez steagul calității cât mai sus, să fim buni și performanți, să arătăm că se poate în România anului 2020 să-ți faci loc cu decență în sufletul publicului.”, a spus Paul Surugiu)

 

Comentarii

Emisiuni

Vineri seara, tinerii continuă să impresioneze la Românii au Talent! Andra: ”Ați ridicat ștacheta!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Românii au Talent, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și în cea de-a opta ediție, seara va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare, fiecare moment va fi de neuitat! 

Copiii vor fi, din nou, în centrul atenției! O puștoaică de 9 ani va transmite un mesaj către colegul ei de școală: ”Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine” și apoi va îi va impresiona pe jurați cu pasiunea ei neașteptată, halterele: ”am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45kg”.

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: ”Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: ”Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Emoția va atinge cele mai înalte cote la momentul pregătit în amintirea celei care acum ”dansează printre îngeri”, Ema Neagu, concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Concurenta care va veni tocmai din Canada pentru a cânta o piesă special creată cu gândul la Ema îi va face pe jurați să-și amintească de performanța pe care au văzut-o în urmă cu un an: ”Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu.

”Un nou tip de entertainment”, așa cum îl va defini Andi Moisescu, își va face loc pe scenă: un moment de wrestling, la capătul căruia concurenții îi vor face o propunere inedită Andrei: ”Ai putea deveni prima femeie luptătoare de wrestling din România”. Cum va reacționa ea și cum va fi jurizat momentul, descoperim astăzi.

De la 20:30, nu ratați pe PRO TV, o nouă ediție Românii au talent, care va stârni reacții puternice și diverse, va aduce tehnici impecabile de magie și se va apropia de perfecțiune cu un nou golden buzz!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Petre a apăsat aseară butonul auriu! Show-ul a fost din nou, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri s-a încheiat, la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru. Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

 

Sara Ardeleanu, fetița de 10 ani, născută pe 10 martie care și-a început momentul cu o poveste emoționantă: ”Mă uitam la Românii au talent și am văzut o balerină, am zis că vreau și eu”, a reușit să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share. 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej Kaczka, C.S. Shinobi, Nicolai Elistratov, Sabin Afilipoaei, Claudiu Macarie, Cveti & Jasi, Laura Muruzuc, Revolution Family, Radu Mateucă, Duo No Gravity, Natalia Tatarintseva, Tomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă!

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă pe scena Românii au talent!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Românii au Talent: ”Seara aceasta este un nou început. Trebuie să mergi acolo unde ți-e frică!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astazi, de la 20:30, scena talentului este locul de întâlnire al concurenților cu vise mari și cu dorința de a demonstra că merită apreciere și un loc în fața publicului.

De la bateriști cu gânduri mărețe: ”Am venit să arăt că la 13 ani se poate face performanță” la sportivi care vor îmbina karatele cu muzica și o vor face pe Andra să spună: ”Spuneai că nu ai nicio centură în cântat, dar ți-aș da direct centura neagră”, seara va fi una încărcată de bucurie și reușite. 

Un concurent îi va surprinde pe jurați încă de la momentul urcării pe scenă când va anunța că are 50 ani și că intră în ”transă muzicală datorită talentului și vocii.” Cu toate acestea, el nu și-a găsit niciodată curajul de a urca pe scenă deoarece considera că este loc pentru cei tineri. Ce va cânta și ce reacții va obține de la jurați, aflăm mâine seară.

”Seara aceasta este un nou început. Am realizat că trebuie să mergi acolo unde ți-e frică”, va spune un actor independent la finalul momentului lui. Mesajul transmis de acesta îl va face pe Florin Călinescu să ofere un comentariu plin de emoție: ”Un număr încărcat de o realitate care mă urmărește”.

O puștoaică de 10 ani, născută pe 10 martie, care se uita la Românii au talent de la o vârstă  fragedă își va încerca norocul în fața juraților, convinsă că aceasta este șansa ei. Dacă va reuși să ofere un moment perfect, de 10, vom afla în această ediție!

Concurenți cu mesaje puternice: ”Sunt a treia nota muzicală pe portativ. Sunt creată de Univers”, momente de neuitat și un nou golden buzz. Toate acestea pot fi urmărite vineri seara, de la 20:30, la PRO TV.

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0