Connect with us

ALL MEDIA

Din 16 mai, Andreea Raicu prezintă “Mi-s băiatul de la ţară”, la Prima TV

Redactia Radar de Media

Published

on

După două sezoane în care fetele de la ţară au convins telespectatorii Prima TV, a venit şi rândul flăcăilor să arate ce pot.


Din 16 mai, Prima TV lansează “Mi-s băiatul de la ţară”. Elena Gheorghe, Xonia, Celia, Anca Ţurcaşiu, Crina Matei, Aurelian Temişan şi Cornel Păsat au pornit deja în toate colţurile ţării în căutarea celor mai vânjoşi, harnici şi dezgheţaţi băieţi de la ţară. Ei îi vor căuta şi îi vor supune la diferite probe pe toţi flăcăii care pot spune mândri: “Mi-s băiatul de la ţară”.

 

În prima zi în satele în care vor ajunge, vedetele vor lua la picior uliţele în căutarea de băieţi dornici de afirmare, iar apoi îi vor invita la preselecţie.

 

La finalul zilei, vedetele trebuie să selecteze numai şase băieţi, pe care îi vor supune a doua zi la diverse probe, întrebări şi teste. Printre acestea se numără probele agricole, care să arate cât sunt de harnici şi de pricepuţi şi să dovedească telespectatorilor că sunt adevăraţi băieţi de la ţară.

 

Vor mai fi şi pobe de rezistenţă fizică, dar şi probe de aptitudini artistice şi talente, de la dans popular şi modern până la defilări şi şedinţe foto. Flăcăii vor trebui să arate vedetelor cât sunt de dezgheţaţi şi prin probe ce ţin de farmecul lor, de capacitatea lor de comunicare.

 

La finalul celei de a doua zile, în fiecare sat se va organiza o finală locală în care fiecare vedetă îl va alege pe cel mai mândru, mai arătos şi mai priceput băiat din sat.

 

Nu pierdeţi din 16 mai, de la 20:30, o emisiune autentic românească cu toate ingredientele unui show de divertisment: vedete în locuri pitoreşti, băieţi arătoşi dornici să se afirme, tradiţii, competiţie, probe spectaculoase, fete frumoase venite să îşi încurajeze feciorii din sat şi oameni din sate întregi strânşi la finala locală.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending