Connect with us

Emisiuni

Din 19 septembrie, incepe “Miss Fata de la Tara”, o competitie a frumusetii autentice romanesti

Published

on

Reclame

Din 19 septembrie, Andreea Raicu da startul celui de-al treilea sezon „Miss Fata de la Tara”. Nu mai putin de 8 vedete autohtone iau la picior ulitele satelor in cautarea fetelor frumoase si harnice de la tara: Alex Velea, Elena Gheorghe, Dan Bordeianu, Dana Savuica, Connect-r, Xonia, Aurelian Temisan si Cornel Pasat.

Fiecare dintre vedete ajunge in cate o comuna din tara unde are la dispozitie 48 de ore pentru a o descoperi si alege pe cea mai mandra dintre fete. Cele 8 comune sunt din judetele Cluj, Bihor, Constanta, Neamt, Teleorman, Buzau, Hunedoara si Mehedinti.

Vedetele le-au pregatit fetelor de la tara probe care mai de care: mulsul vacii, spalatul rufelor la rau, sapat viteza, stors struguri cu picioarele goale, dar si probe ceva mai moderne, de la dans si defilari pe podium pana la probe de talente.

Fetele castigatoare primesc biletul pentru cantonamentul „Miss Fata de la Tara” de la Bucuresti, unde vor lupta pentru marele titlu si premiul de 10.000 de Euro.

„Miss Fata de la Tara” este primul format original 100% romanesc care este difuzat de un post de televiziune din strainatate. Unul dintre cele mai importante posturi tv din Ucraina, 1+1 a filmat deja primele 4 episoade ale emisiunii si va incepe difuzarea showului in aceasta toamna. Formatul „Miss Fata de la Tara” a fost achizitionat si de Endemol Franta, iar distribuitorul formatului, compania americana Small World IFT poarta negocieri pentru realizarea emisiunii in SUA, Marea Britanie si in tarile scandinave.

Asadar, din 19 septembrie sustineti-va favorita urmarind “Miss Fata de la Tara”, in fiecare luni, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending