sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneCampanie TVDin 2 mai, TVR INFO lansează campania „Faci bine cu o carte”

  Din 2 mai, TVR INFO lansează campania „Faci bine cu o carte”

  TVR INFO demarează, din 2 mai, campania „Faci bine cu o carte”, prin care invită românii să aducă o bucurie mare, cu un efort minim: „Donează o carte cu un singur click”, este propunerea Televiziunii de ştiri a românilor, care va oferi câte o carte pentru fiecare LIKE primit pe pagina de Facebook a postului – facebook.com/tvrinfo.

  Cărţile vor fi donate unor biblioteci din ţară, unor centre culturale sau unor persoane propuse de telespectatori pe pagina de facebook. De asemenea, TVR INFO pune la dispoziţia doritorilor un spaţiu special amenajat, unde se pot dona cărţi, la sediul TVR (str. Ermil Pangrati nr. 8-10, sector 1, Bucureşti).

  Jurnaliştii TVR INFO sunt primii care au răspuns invitaţiei de a face donaţii. Încă de dimineaţă, ei au trecut pe la intrarea din Pangrati, aducând cu ei cel puţin o carte pe care au oferit-o în dar. „TVR INFO a iniţiat campania potrivită, pentru că informaţia – şi lectura, în general – reprezintă cea mai importantă hrană pentru noi. Ea ne deschide mintea şi ne ajută să ne cunoaştem mai bine, să înţelegem mai mult. Cărţile nu trebuie să fie lasate să adune praful în biblioteci, ci dăruite şi citite. Donează şi tu o carte!”, este îndemnul Malvinei Cervenschi, una dintre primele jurnaliste care a oferit cadoul ei în această acţiune.
  Campania continuă pe toată durata lunii mai, timp în care „like”-urile primite de TVR INFO se vor transforma în cărţi. Mai multe detalii despre campania „Faci bine cu o carte” se găsesc pe www.facebook.com/tvrinfo.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente