Connect with us

Seriale

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte două episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Published

on

Reclame

Din 3 iunie, DIVA va difuza integral (sezoanele 1-7) serialul Vrăjitoarea cea bună (Good Witch). Câte două episoade sunt programate de luni până vineri, de la ora 18:00.

Serialul îi are în distribuție pe Catherine Bell (Soții de militari/Army Wives, Justiție militară/JAG) și James Denton (Neveste disperate/Desperate Housewives, Menajere ambițioase/Devious Maids).

Bazându-se pe succesul francizei omonime de filme, Vrăjitoarea cea bună este axată pe încântătoarea Cassie Nightingale (Bell) și fiica ei Grace (Bailee Madison, din Podul către Terabithia/Bridge to Terabithia, Magicienii din Waverly Place/Wizards of Waverly Place), care locuiesc în Middleton și își folosesc puterile magice pentru a-și ajuta prietenii vechi și vecinii noi, printre care și pe dr. Sam Radford (Denton). De la momentele pline de căldură din sezonul 1, până la aventurile palpitante din sezonul 7, privitorii vor fi captivați de Cassie, Grace și de lumea magică în care trăiesc.

În sezonul 1, Cassie și Grace își folosesc magia pentru a-i ajuta pe locuitorii din Middleton, inclusiv pe nou-veniții Dr. Sam Radford și fiul lui, Nick (Rhys Matthew Bond, din Heartland, Ties That Bind). De-a lungul serialului, privitorii asistă la dezvoltarea relațiilor între personaje, la apariția de noi provocări și descoperă puterea de durată a iubirii și a prieteniei.

Vrăjitoarea cea bună este o producție marca Whizbang Films, în colaborare cu ITV Studios America. Darin Goldberg, Orly Adelson, Jonathan Eskenas, Craig Pryce și Frank Siracusa sunt producători executivi. Catherine Bell este co-producător executiv. Janina Barrett este producător supervizor. Colin Brunton este producător. Julie Lawrence și Angie Cassiram sunt producători asociați. Vrăjitoarea cea bună este distribuit la nivel internațional de ITV Studios.

Vrăjitoarea cea bună are premiera la DIVA pe 3 iunie, câte 2 episoade fiind difuzate de luni până vineri, de la ora 18:00.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/     

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Sursă foto: DIVA

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending