Connect with us

Emisiuni

Din 3 Septembrie ,,Căminul de 5 stele” îşi deschide porţile, la Prima TV

Avatar

Published

on

Pe 3 Septembrie, la Prima TV incepem un nou sezon al emisiunii ,,Caminul de 5 stele”. In fiecare saptamana veti putea vedea care sunt tendintele in amenajari interioare, proiecte de case, hobby-uri legate de gradina, bricolaj, renovari si redecorari.

Saptamana aceasta invitata lui Mugur Kreiss, prezentatorul emisiunii, este Mari, o tanara care si-a achizitionat de curand o casa. Aceasta a constatat ca nu se descurca singura si a apelat la ajutorul nostru pentru amenajarea livingului. Arhitectul a vizionat locuinta si a facut mai multe sugestii privind decorarea peretilor sau alegerea parchetului.

Tanara proprietara a dorit o ambianta nordica, in care sa predomine albul, asa ca singura pata majora de culoare este reprezentata de parchet, care a fost ales in nuanta calda a lemnului de fag. Peretii complet albi au fost usor inviorati cu ajutorul draperiilor crem si a unui planiglob, in nuanta pietrei de granit, care a fost aplicat pe perete deasupra unei polite in zig-zag. In acest stadiu a inceput mobilarea livingului. Pentru inceput, peretele a fost completat cu o biblioteca inchisa cu usi vitrate si un mic corp pentru depozitare, de culoare alba.
In fata acestui perete specialistii au alcatuit o insula de relaxare formata din doua canapele de doua locuri, asezate fata in fata, si doua fotolii. In centru, pe un covor in nuante palide de gri, a fost asezata o masuta de cafea. Toate aceste obiecte sunt mici, avand in vedere dimensiunile nu foarte generoase ale camerei.

Pentru alegerea obiectelor decorative, s-a tinut cont de dimensiunile camerei, asa ca spatiul nu a fost aglomerat. Daca mobilierul este alb, la capitolul decoratiuni s-a adus putina culoare. Astfel, pe cele doua canapele au fost asezate perne in dungi, care preiau nuantele de bej si gri prezente in restul livingului. Pe mica biblioteca s-a asezat o veioza. Piciorul ei metalic este in asa fel prelucrat, incat acest obiect da pretiozitate incaperii. Alaturi, o acuarela reprezentand un detaliu arhitectural aduce si ea o mica pata de culoare. Langa una din canapele, a fost adus un lampadar ale carui straluciri metalice in combinatie cu negrul atrage de asemenea privirea. Pe masuta de cafea, un vas pentru bomboane sau fructe uscate a fost asezat langa un sfesnic metalic cu 8 brate. Bineinteles ca amenajarea poate continua. La rubrica “Trucuri si ponturi” a fost decorata masa din diningul lui Mari, mergand pe ideea de ambianta nordica, folosind din plin albul, nuantele metalice si transparenta sticlei.

Daca vreti sa vedeti cum arata spatiul amenajat, nu ratati prima editie din noul sezon al emisunii „Caminul de 5 stele”, Sambata, 3 Septembrie, de la ora 12:00, la Prima TV.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending