Connect with us

Seriale

Serialul de succes „Doctorul minune” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Telespectatorii din România au primit cu interes uriaș serialul fenomen “Doctorul minune”, povestea doctorului cu autism care salvează vieți. Începând de luni, 30 august, serialul va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Tot de astăzi, producția „Nehir” va putea fi vizionată în fiecare luni, de la ora 22:30.

 

Impresionanta producție “Doctorul minune” a înregistrat un succes răsunător în Turcia, serialul fiind achiziționat în peste 30 de țări, printre care Spania, Grecia, Bulgaria, Israel, Mexic, Ungaria, Columbia, Argentina, Macedonia. Personajul central al serialului este Ali (interpretat extraordinar de Taner Ölmez), un tânăr care, respins de propria familie, de la o vârstă fragedă, a crescut într-un sistem rigid, instituționalizat. Cu o inteligență sclipitoare și dorința de a-și ajuta semenii, Ali devine medic și astfel îi va face pe oameni să îl iubească și să îl aprecieze la adevărata sa valoare.

 

Începând de luni, 30 august, serialul fenomen “Doctorul minune” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending