Connect with us

Emisiuni

Din 4 octombrie ne trezim „Cu capu-n zori” la TVR 1. Află care sunt noutăţile sezonului!

Published

on

Foto Credit: TVR

            Un decor complet schimbat, rubrici şi membri noi ai echipei – cu aceste veşti bune intră pe post, din 4 octombrie, programul matinal de la TVR 1. Mihai Răzuş, Anca Mazilu şi invitaţii lor ne aşteaptă cu informaţii proaspete şi utile, cu muzică bună, discuţii interesante, mondenităţi, sfaturi practice şi reportaje. Li se alătură celebrul chef Jakob Hausmann, ale cărui preparate alese, reţete şi recomandări ne vor da idei pentru acasă. Angie Cobuţ adaugă sare şi piper programului şi în acest sezon, cu sfaturi pentru telespectatori. Din această toamnă, ne înveselim dimineţile „Cu capu-n zori”, de luni până vineri, de la 8.00 la 10.00 la TVR 1.

 

 

Mihai Răzuş ne pune la curent de la prima oră cu noutăţile din presă, medici de diverse specializări ne ajută să facem faţă diferitelor situaţii medicale, astrologul Luminiţa Vîlcea ne spune ce prevăd astrele fiecărei zodii, iar reputaţi specialişti, invitaţi zilnic, ne oferă sfaturi la obiect pe teme financiare, juridice sau administrative. De asemenea, în fiecare dimineaţă vom sta la cafea cu vedetele din muzică, film, teatru, vom fi la zi cu evenimentele din ţară, graţie echipelor studiourilor teritoriale ale Televiziunii Române şi vom asculta „vocea străzii”, prin reportajele realizate de Angie Cobuţ şi Dorin Chioţea.

 

Evident, nu lipseşte buletinul meteo, prezentat într-o rubrică specială în care, pe lângă informaţiile despre starea vremii, primim şi recomandări utile despre cum să ne îmbrăcăm în funcţie de vreme, cum ne îngrijim plantele sau animalele în funcţie de condiţiile meteorologice, cum ne pregătim pentru activităţile de weekend – aici beneficiem de experienţa unui profesionist, Paul Georgescu, cel mai bun înotător în ape îngheţate şi primul om care a înotat o milă la Cercul Polar – sau la ce să ne aşteptăm în trafic – unde cel care vine cu soluţii este nimeni altul decât celebrul pilot de raliuri Titi Aur.

 

Ziua Internaţională a Animalelor începe cel puţin surprinzător în platoul TVR!

Pentru că noul sezon „Cu capu-n zori” debutează tocmai de Ziua Internaţională a Animalelor, prietenii patrupezi au parte de toată atenţia în prima ediţie a emisiunii. Aflăm mai multe despre îngrijirea lor sau cât ne poate costa un animal de companie, despre alergiile pe care le provoacă părul de animale, ne bucurăm de jucăuşii căţei ai Monicăi Anghel şi chiar avem parte de un invitat cu totul neaşteptat într-un studio de televiziune! Despre cine este vorba aflăm luni dimineaţă, la TVR 1.

 

Dialoguri dinamice, pozitive, umor de calitate, evenimente, lansări, informaţii utile de actualitate şi ştiri din diferite domenii, reţete simple şi apetisante de la un chef celebru şi foarte simpatic, transmisii live şi reportaje – toate acestea ne aşteaptă de luni, 4 octombrie, de la ora 8.00, la TVR 1.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending