Connect with us

Emisiuni

Din 7 octombrie, Prima TV îţi dezvăluie ”Adevărul despre România”

Published

on

Adevărul despre România este o emisiune de reportaje marca Adevărul, care îşi propune să prezinte, imparţial şi echidistant, evenimente de actualitate. Subiectele emisiunii provin din domenii de interes pentru publicul activ şi conectat la realităţile socio-politice româneşti.

„Adevărul despre România” va fi o emisiune tv realizată de reporterii speciali ai ziarului Adevărul, o emisiune în care jurnalismul de calitate, documentarea minuţioasă şi onestă, flerul jurnalistic vor conta mai mult decât artificiile de imagine şi montajele sofisticate făcute ca să stoarcă lacrimi cu orice preţ. Privind reportajele de la „Adevărul despre Romania”, oamenii se vor emoţiona pentru că poveştile vor fi într-adevăr emoţionante şi nu pentru că un regizor va alege cele mai bune cadre şi cea mai bună muzică de fundal. „Adevărul despre România” va fi, culmea, chiar despre România. Aşa cum este ea. Cu bune şi cu rele.”, declară Dan Marinescu, redactorul-şef al publicaţiei Adevărul.

Reporteri cu o vastă experienţă jurnalistică vor prezenta, în fiecare săptămână, anchete care vor include punctele de vedere ale tuturor celor implicaţi, oferind o perspectivă de 360 de grade asupra temei dezbătute.

În primele ediţii, vor fi abordate subiecte sociale, politice, istorice, dar şi din domeniul relaţiilor internaţionale. Publicul va descoperi care este impactul pe care l-a avut reţeaua de socializare Facebook în România, dar şi cum a afectat războiul din Ucraina familiile românilor din Cernăuţi sau care este adevărul din spatele cazurilor de malpraxis.

Vor fi intervievate personalităţi de marcă din domeniul anchetat, fie că sunt factori de decizie, reprezentanţi ai companiilor de top din mediul de afaceri, politicieni sau formatori de opinie. Mai mult decât atât, fiecare reportaj va spune şi povestea omului simplu, cel care a fost nevoit să îşi facă loc prin hăţişul birocratic sau corporatist pentru a-şi rezolva o problemă importantă.

Emisiunea Adevărul despre România va fi difuzată la Prima TV, în fiecare săptămână, începând de marţi, 7 octombrie, de la ora 20.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending