Din Iadul Bucătarilor direct în Iadul Justiției. Florin Dumitrescu, acționat în instanță - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Din Iadul Bucătarilor direct în Iadul Justiției. Florin Dumitrescu, acționat în instanță

Published

on

Georgeo Andrei, concurentul de la Masterchef care a fost înjurat și bătut de Florin Dumitrescu în timpul emisiunii, a intrat în direct la WOWbiz și a afirmat că procesul dintre cei doi este încă pe rol. Nici fostul șef al juratului ”Hell`s Kitchen” nu are cuvinte de laudă la adresa acestuia.

“M-am retras din concurs și l-am dat în judecată pe Florin pentru că nu e normal ca un om ca ăsta, cu un comportament ca ăsta, să facă așa. Eu am prieteni și nu avem probleme ca astea. Nu ne-am întâlnit încă în sala de judecată, procesul e pe rol. Nu m-a căutat după incident. Nu cer daune, îmi cer dreptatea conform plângerii făcute de care se ocupă avocații.

L-am ascultat pe Horia spunând multe, sigur îl cunoaște mai bine pe Florin. Eu nu am lucrat cu el, personal nu l-am văzut gătind o rețetă. În afară de filetat, demonstrația de la Masterchef, eu nu l-am văzut gătind.”, a declarat Georgeo pentru WOWbiz.

Florin Dumitrescu este criticat de asemenea și de fostul șef, Horia Constantinescu, care spune că este lipsit de profesionalism și nu știe să gătească nici măcar o omletă.

“Florin a recunoscut că a lucrat la noi. A fost grătaragiu, e o diferență între asta și chef. Ucenicia în bucătărie se face lângă un bucătar pe care îl alegi și cu care ai chimie. El mereu s-a întors la cel care i-a fost mentor și acesta confirmă ce spun eu. Tot el l-a pus să curețe 50 de kg de melci într-o zi jumătate, a adormit pe scaune. Nu se curață așa greu. Întorcea și castane Florin.

Mi s-a semnalat că avem un bucătar alarmist, care își corectează foarte tare colegii. Am intrat în bucătărie într-o zi plină să urmăresc tot.

L-am descoperit pe Florin, era mai tinerel. L-am rugat să își aleagă un fel de mâncare pe care el îl stăpânește cel mai bine să îl facă. A optat pentru o omletă cu legume. A luat o ceapă pe care a tăiat-o nepotrivit și a făcut bălmătucă, un fel de chiseliță. Atunci s-au încheiat raporturile de muncă.”, a declarat Constantinescu.

Florin Dumitrescu a fost jurat în cadrul emisiunii ”Masterchef” de la PRO TV, iar în prezent jurizează ”Hell`s Kitchen” de la Antena 1.

Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending