Connect with us

Emisiuni

“Dincolo de Povestiri”: Care sunt semnele Apocalipsei? Detalii cutremuratoare, Acasa!

Redactia Radar de Media

Published

on

In aceasta seara de la 23:30, la “Dincolo de Povestiri”, ACASA, telespectatorii vor afla care sunt semnele Apocalipsei.

O legenda antica tulbura comunitatea stiintifica, iar semnele dezastrului sunt analizate indelung de specialisti. Totul a pornit de la vikingi, iar previziunile sunt cutremuratoare. Se prevesteste o iarna extrem de geroasa ca in era glaciara, intuneric etern pe Pamant, distrugerea granitelor si a omenirii.

Elena Lasconi a vorbit despre elementele mult anuntatului dezastru cu universitari de seama: climatologi, biologi si specialisti in mitologie nordica si limba veche.

Povestea este captivanta si extrem de interesanta. Vikingii credeau ca lumea se invarte in jurul unui copac gigantic. Legenda spune, ca primul semn al apropiatului sfarsit al lumii il constituie „razboiul fratelui impotriva fratelui”, precum si distrugerea „tuturor granitelor”. Aceasta descriere a determinat-o pe cercetatorul Danielle Daglan, cea care a facut acest studiu, sa creada ca “distrugatorul”  frontierelor este internetul care se intinde in intreaga lume si care ofera posibilitatea de a intra in contact cu milioane de oameni de pretutindeni, gratie popularitatii retelelor sociale.

Sarpele Jormungand, cel care inconjoara cu trupul intreaga lume a oamenilor, se va elibera de coada, ridicandu-se din ocean. In luna octombrie doi pesti-vasla, care seamana izbitor cu niste serpi uriasi, au esuat pe litoralul Californiei. Se spune ca aparitia unui asemenea specimen anunta cutremure catastrofale. Coincidenta sau nu, un astfel de peste vasla a fost descoperit pe plajele din Japonia chiar inaintea cutremurului de 8,8 grade care a lovit Chile in 2010.

Ce alte semne apocaliptice sadesc samanta fricii? Ce cred oamenii de stiinta despre dezastrul ecologic care ar rade omenirea de pe fata Pamantului? Mai multe aflati in aceasta seara la “Dincolo de povestiri”.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending