Connect with us

Emisiuni

DANSEZ PENTRU TINE. Marea finala ii va avea ca invitati pe: Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si George Ogararu!

Published

on

În urmă cu şapte săptămâni au păşit în ringul visurilor de la ProTV cu speranţa că viaţa lor se va schimba în bine. Ediţie de ediţie au adus pe scenă momente artistice memorabile, apreciate deopotrivă de juriu şi de telespectatori, iar Sore şi Dark, Ilinca Vandici şi Razvan Marton şi Dima Trofim şi Iulia Clisu au reuşit să rămână în competiţie până în marea finală.

Pentru ultima dată în acest sezon, cele trei perechi vor purta telespectatorii prin fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha şi house.

Nu doar cele trei echipe finaliste pregătesc momente de pus în ramă pentru ediţia de mâine seară, ci şi Elwira şi Mihai Petre, care vor dansa cha-cha, precum şi toate vedetele care au dansat în acest sezon, toţi concurenţii şi toţi coregrafii.

Ca de obicei, ultima ediţie ajută la împlinirea visurilor tuturor concurenţilor. Câştigătorul locului I va fi răsplătit cu 60.000 de euro, cel clasat pe locul al II-lea cu 20.000 de euro, iar ocupantul locului al III-lea cu 15.000 de euro. Cazurile umanitare vor fi susţinute cu câte 3.000 de euro fiecare. Celelalte premii care vor fi oferite mâine seară se ridică la 34.000 de euro.

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu şi Andreea şi George Ogăraru dansează pentru cazurile umanitare prezentate în emisiune.

„Fiecare întoarcere acasă mă bucură, mă emoționează și mă hrănește. Sunt o persoană destul de ocupată, cu un program încărcat, variat, cu multe filmări în zone diferite și uneori foarte îndepărtate. De aceea, ringul visurilor este de două ori special pentru mine, pe de o parte pentru că împlinește vise și apoi pentru că mă simt acasă”, a mărturisit Catrinel.

Venită special din Italia pentru o serie de acţiuni caritabile, şi Alexandra Dinu se bucură că va avea ocazia să danseze un tango caritabil mâine seară la ProTV.

“Apreciez această emisiune şi mă uit cu mirare şi admiraţie la cât de mult evoluează perechile care intră în acest concurs şi câtă strălucire capătă când ajung aici. Sper să-mi iasă şi mie dansul, chiar dacă n-am prea mult timp de repetiţii”, a declarat Alexandra.

“Experienţa Dansez pentru tine reprezintă pentru noi şansa de a deveni parte din viaţa unui copil deosebit ce demonstrează în mod spectaculos cât de departe se pot impinge limitările provocate de un sindrom prietenos. Pe lângă acest fapt, dansul în sine este o provocare, un test de concentrare, coordonare şi armonie pe care visăm să îl trecem cu brio”, a mărturisit familia Ogăraru.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending