Connect with us

A-Z NEWS

Directorul TVR Internaţional confirmă că Stelian Tănase a oprit emisia TVR Moldova

Published

on

Reclame

Beatrice Comănescu, nimeni alta decat directorul TVR Internaţional, din partea TVR, a mărturisit faptul că Stelian Tănase, seful TVR,  a sunat-o şi i-a ordonat întreruperea emisiei TVR Moldova. Motivul? S-a dorit difuzarea documentarului ”Moştenirea Clandestină”.

Astfel, Stelian Tanase a cerut intreruperea emisiei postului TVR Moldova, din cauza faptului ca documentarul Mostenirea Clandestina” face propaganda comunismului.

”Stelian Tănase m-a sunat și-a mi-a cerut să opresc emisia TVR Moldova.  Este fără precedent. Niciun director general sau președinte al TVR, nu a întrerupt emisia. Întreruperea s-a făcut fără argumente, pe un ton, să zicem intempestiv. Nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat. Grilele TVR sunt realizate de către canale, aprobate de directorul de programe. Înainte era un consiliu de programe care nu mai există, care aproba aceste grile. Această grilă cadru a fost aprobată în urmă cu aproximativ două luni.”, declara Comanescu pentru site-ul exclusivNEWS.ro, citat de EVZ.ro.

Beatrice Comanescu a mai anuntat faptul ca nu si-ar fi dorit sa isi incheie cariera asa – Nu aș fi vrut ca la final de carieră să am asemenea întâmplare. Ceea ce mă face să am întrebări vis a vis de utilitatea serviciului public în condițiile în care emisia se întrerupe arbitrar și fără argumente. Ceea ce se întâmplă este revoltător. Stelian Tănase m-a acuzat că fac propagandă comunistă prin difuzarea documentarului Moștenirea Clandestină.”, conchidea directoarea.

Pe data de 7 februarie 2014, la ora 14, TVR Moldova incepea seria documentarului ”Miscarea Clandestina”, realizat de Monica Ghiurco. După opt minute de difuzare, documentarul a fost oprit brusc la ordinul lui Stelian Tănase, mai scrie sursa citata.

Votaţi AICI în Finala Premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending