Connect with us

Grila de programe

Discovery Channel anunţa noile producţii în grila de programe pentru anul 2017

Published

on

 

Discovery Channel prezintă grilă de programe pentru 2017-2018, ce include o listă de francize globale de mare succes, dar şi producții speciale şi seriale de ficțiune.

 

“De mai bine de 30 de ani, Discovery Channel invită telespectatorii să se bucure de poveştile autentice ale unor experţi adevăraţi, pionieri din diferite domenii sau spirite rebele, care ne inspiră şi ne stimulează imaginaţia,” a declarat Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est.În 2017, vom continua să spunem povești, lansând noi formate şi programe-eveniment la scară globală, care îi vor implica pe telespectatori mai mult ca oricând. În acelaşi timp, vom continua să le oferim fanilor noştri şi mai mult conţinut din seriile preferate.”

 

Printre titlurile care vor fi lansate în acest an se numără Comoara lui Cooper, un program despre cea mai tare aventură posibilă: o vânătoare de comori care a început în spaţiul cosmic. Un alt titlu este Pericolul țânțarilor, un documentar care îşi propune să tragă un semnal de alarmă în toată lumea, avertizând că e nevoie de măsuri ferme pentru a opri pericolul tot mai grav pe care îl reprezintă ţânţarii pentru oameni.

Tawny, Phaedra, and Alyssa laying with their weapons in the grass.

 

În contextul în care popularitatea programelor despre investigații criminale, reale este din ce în ce mai mare, Discovery Channel prezintă în acest an două serii care vin cu o perspectivă unică asupra a două dintre cele mai cunoscute figuri criminale din ultimul secol. Averea ascunsă a lui Escobar porneşte în căutarea comorii ascunse a lui Pablo Escobar, lordul columbian al drogurilor. În plus, după succesul de care s-a bucurat seria filmată în România, Harley and The Davidsons, Discovery anunță o nouă serie de ficțiune – Cazul Unabomber – care   urmăreşte eforturile agentului FBI Jim “Fitz” Fitzgerald de a-l prinde pe Ted Kaczynski, poreclit “Unabomber”, printr-o tehnică specială în domeniul lingvisticii criminaliste.

Parker Schnabel, Rick Ness, Karla Charlton & James Levelle are sailing.

 

În materie de programe turbo, Discovery turează motoarele cu titluri noi, printre care Ateliere auto salvate, dar şi sezoane noi din emisiuni cu tradiție, cum ar fi Mașini nervoase, Frații Diesel, Mașini nervoase: un nou garaj, Curse în afara legii sau Curse în afara legii: New Orleans.

 

Shark Week se întoarce vara aceasta pentru a-şi sărbători a 29-a aniversare, alături de alte programe preferate ale fanilor, precum seria pe teme de supravieţuire Test de supraviețuire  în doi şi Test de supraviețuire în grup sau O pradă mortală. Seria Goana după Aur revine cu sezonul opt, alături de o franciză extinsă – Goana după aur – Povestea lui Parker, o nouă producţie în care Parker Schnabel pleacă pe urmele strămoşilor lui, din Alaska până pe celebrele câmpuri aurifere din Klondike.

Darrell Miklos and Manuel Rodriguez go over ancient documents in a library in Jevez, Spain.

 

“Ştim că programe ca Goana după aur şi Maşini nervoase rezonează cu publicul din toată lumea şi continuă să se numere printre cele mai urmărite serii ale noastre, datorită personajelor din viaţa reală şi poveştilor lor fascinante,” a adăugat Ada Roseti. “Având subiecte captivante, dublate de pericole şi intrigi reale, programe precum Comoara lui Cooper, Cazul Unabomber sau Averea ascunsă a lui Escobar, dar şi multe altele, reprezintă o continuare firească a genurilor specifice Discovery. Aşteptăm cu nerăbdare să prezentăm acest mix complet şi de neratat pentru telespectatori, o combinaţie de divertisment factual, documentare şi producţii de ficţiune, adresându-ne telespectatorilor noștri actuali, dar şi viitorilor fani.”

 

Scuba divers swim underwater.

 

Grila de programe Discovery Channel pentru 2017-2018 include:

 

Noi documentare

  • Comoara lui Cooper din 28 mai, în fiecare duminică, de la 22.00

În anii 1960, prima echipă de astronauţi, supranumită “The Original 7”, era o combinaţie de temerari şi vedete rock. Toţi arătau ca nişte staruri de cinema şi iubeau maşinile sport, dar Gordon Cooper era cel mai tânăr şi mai extravagant dintre toţi. Ca pionier în spaţiul cosmic, Cooper s-a înscris pe orbită în jurul Pământului în misiunea Mercury-Atlas 9, stabilind un record care rezistă şi în ziua de azi, pentru cel mai lung zbor de unul singur în spaţiul cosmic din toată istoria Statelor Unite. În timpul uneia dintre misiunile lui importante, în timp ce, teoretic, scruta globul pământesc în căutare de centrale nucleare, Gordon a început să descopere şi altceva: epave. A lucrat în secret decenii la rând, folosind informaţiile culese în timp ce se rotea în jurul Pământului, şi a creat un document care, după părerea lui, îi putea aduce bogăţii nemăsurate: o hartă a mai multor comori, aşa cum se văd din spaţiul cosmic. Înainte să se stingă din viaţă, Cooper i-a împărtăşit acest secret vechiului său prieten Darrell Miklos, care porneşte într-o misiune personală, ca să îndeplinească ultima dorinţă a mentorului său.

 

  • Averea ascunsă a lui Escobar în a doua jumătate a anului

Pablo Escobar, cel mai celebru lord al drogurilor din Columbia, şi-a început cariera ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin – o forţă care valorează mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor. Escobar a cheltuit mulţi bani pe obiecte de lux şi proprietăţi din întreaga lume. Dar legendele urbane i-au convins pe mulţi că o mare parte din averea lui încă nu a fost găsită, ci zace îngropată pe undeva, prin Columbia şi America Centrală. Având sprijinul guvernului columbian, Discovery porneşte în căutarea presupusei comori pierdute, într-o nouă serie care va fi difuzată în acest an. Doug şi Ben, foşti ofiţeri CIA, îşi asumă acum misiunea de a rezolva misterul.

 

  • Supraviețuire în întuneric – premiera în august

Această nouă serie prezintă unul dintre cele mai complexe teste mentale şi fizice de supravieţuire filmate vreodată. Inspiraţi de scenarii extreme de pregătire, folosite de Armata Statelor Unite, Departamentul SUA al Apărării şi NASA, trei necunoscuţi vor încerca în fiecare episod să-şi forţeze total limitele, în beznă absolută. Ei vor rezista câteva zile sub pământ, colindând prin sisteme de peşteri străvechi, oraşe subterane antice şi mine abandonate de secole.

 

Noi francize Discovery Channel

 

  • Goana după aur – Povestea lui Parker – premiera în iulie

Între 1896 şi 1899, mai bine de 100.000 de suflete au pornit într-o călătorie periculoasă spre nordul îngheţat, pe legendarul traseu al “Goanei după aur din Klondike”. Cei mai mulţi dintre ei nu au rezistat până la capăt. Acum, Parker Schnabel, cunoscut din programul Discovery Goana după aur, va încerca să facă acelaşi drum şi să-l înregistreze.  Parker provine dintr-o familie de căutători de aur, bunicul lui fiind cel care l-a inspirat să-şi depăşească limitele şi să meargă mereu mai departe. În memoria acestui bunic, Parker pornește la drum când iarna se apropie, ca să ajungă din casa lui din Alaska până pe celebrele câmpuri aurifere din Klondike. Are acest drum în sânge şi va merge, pas cu pas, pe urmele strămoşilor lui.

 

  • Test de supraviețuire în grup – premiera în septembrie

12 dintre cei mai inteligenţi şi mai dinamici supravieţuitori din Test de supravieţuire în doi s-au adunat ca să înfrunte o situaţie din care s-ar putea să nu mai scape aproape nimeni. Test de supraviețuire în grup este o provocare de 40 de zile care creşte exponenţial dificultăţile oricărei alte încercări de acest fel. Şase femei şi şase bărbaţi rămân într-un loc foarte izolat. Nu au apă, nici alimente, nici haine. Dar, de această dată, toţi cei 12 se vor lupta pentru aceleaşi resurse limitate.

 

Noi serii turbo

  • Ateliere auto salvate – în a doua jumătate a anului

Richard Rawlings este proprietarul mai multor afaceri de succes, printre care şi Monkey Garage, un atelier de hot-rod celebru în toată lumea, sau Gas Monkey Bar and Grill. Acum, el este gata să ajute şi alţi proprietari de afaceri să se bucure de acelaşi succes, aşa că străbate Statele Unite în căutarea unor ateliere de maşini sau motociclete ai căror proprietari sunt disperați după lichidităţi şi la un pas de faliment.

 

Noi documentare

  • Pericolul țânțarilor – premiera în iulie

Ţânţarii reprezintă cel mai periculos agent mortal din istoria modernă a omenirii. La ora actuală, schimbarea climei şi uşurinţa cu care călătorim prin toată lumea nu au făcut decât să sporească acest pericol, căci au grăbit răspândirea ţânţarilor pe tot globul. Astfel de modificări aduc boli ca Zika, febra Dengue şi febra galbenă în zone complet nepregătite din Brazilia până în Florida şi New York, punând milioane de alte vieţi omeneşti în situaţie de risc. Filmat pe patru continente şi susţinut de comentariile unora dintre cei mai mari experţi din domeniu, printre care Tom Frieden, directorul Centrului SUA de Prevenire şi Control al Bolilor sau nume din conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, documentarul trage un semnal de alarmă cu privire la acest pericol global tot mai grav.

 

Noi seriale de ficțiune

  • Cazul Unabomber – a doua jumătate a anului

Serialul spune povestea FBI de a-l găsi pe Unabomber, cel mai periculos atentator cu bombă în serie din istorie. Protagonistul serialului este agentul FBI Jim “Fitz” Fitzgerald, expert în realizarea de profiluri criminaliste (interpretat de actorul Sam Worthington din filmele “Avatar” şi “Fără armă în linia întâi”), un pionier al lingvisticii criminaliste, cu ajutorul căreia a reuşit să-l identifice şi, în final, să-l prindă pe Unabomber, pe adevăratul lui nume Ted Kaczynski (Paul Bettany, “Gangsterul nr. 1,” “Căpitanul America: Război civil”). Recent intrat în rândul experţilor în profiluri criminaliste şi totodată cel mai nou membru al echipei responsabile cu rezolvarea cazului Unabomer (UTF), Fitz a avut de dus o luptă grea, nu doar împotriva lui Unabomber, ci şi împotriva birocraţiei din propria echipă.

 

Programe speciale

  • 30 de ani de Shark Week– iulie – august

În 2018, Shark Week împlineşte 30 de ani! După trei decenii şi sute de programe, Shark Week a devenit un adevărat fenomen în cultura pop. Fiind cel mai longeviv eveniment de televiziune al verii, Shark Week oferă o nouă perspectivă asupra lumii misterioase a acestor specii, ducându-vă în locuri unde camerele de filmat nu au mai ajuns până acum. De-a lungul timpului, Shark Week a strâns o comunitate de oameni de ştiinţă, printre care se numără Craig O’Connoll, Neil Hammerschlag şi Tristan Gutteridge, care ne împărtăşesc poveşti cu rechini explicate ştiinţific şi noi informaţii incitante, oferite de cercetările de pe teren. În 2018, aceşti oameni de ştiinţă, alături de cei mai buni specialişti în filmări subacvatice, printre care Andy Casagrande şi Joe Romeiro, vă vor prezenta rechinii aşa cum nu i-aţi mai văzut niciodată. Discovery va folosi noi tehnologii, de la alcătuit profiluri genetice, până la montat camere de filmat miniaturale, pentru a pătrunde mai adânc ca oricând în ecosistemul rechinilor. Programele oferite publicului cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a evenimentului vor combina cele mai bune elemente de ştiinţă şi tehnologie, pentru a surprinde comportamentul rechinilor, fascinant şi încă neînţeles pe deplin.

 

Sezoane noi din seriile preferate ale telespectatorilor

Pe lista de seriale Discovery Channel care revin cu sezoane nou în 2017-2018 se numără: Indigenii din Alaska, Căutătorii de aur din Marea Bering, O pradă mortală, Frații Diesel, Un oraș la capătul Pământului, Mașini nervoase, Goana după aur, O nouă șansă în sălbăticie, Investigații criminale, Ultimii indigeni din Alaska, Whiskey în afara legii, Mașini nervoase: un nou garaj, Test de supraviețuire în doi, Curse în afara legii și Curse în afara legii: New Orleans, Comoara de pe Insula Șarpelui, Viața la capătul lumii.

 

Foto Credit: Discovery Channel

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Grila de programe

Program Special: În weekend, sărbătoarea copilăriei la TVR 2

Published

on

Foto Credit: TVR
 

De Ziua Copilului, la TVR 2 micuții se bucură de un program special, cu emisiuni dedicate lor, muzică, desene animate şi filme inspirate din basme nemuritoare. Printre atracţii: întâlnirea cu Daniela Nane, actriţă şi coordonator proiecte educaţionale, la „Mic dejun cu un campion” şi o experienţă în lumea kartingului pentru copii alături de Ioana Voicu.

Aflăm despre moda celor mici din emisiunea „Zile cu stil”, iar invitata Alinei Ionescu, Ozana Barabancea, vine alături de fiica sa, Gloria, o adolescentă care cântă extraordinar la pian. Filmul „Tinereţe fără bătrâneţe”, în regia Elisabetei Bostan, inspirat din basmul cules de Petre Ispirescu, va fi difuzat duminică, 2 iunie, de la ora 13.10. Ziua copilului va fi animată cu cântecele „Planetei vesele”, iar de 1 iunie ne vom aminti de Trenuleţul, Muşuroiul cu furnici, Banane etc.

 

De la ora 08:30, Generaţia Fit a pregătit sâmbătă, 1 iunie, o ediţie specială în care vom afla care sunt cele mai potrivite antrenamente de fitness şi gimnastică pentru a avea copii sănătoşi, dar şi sfaturile specialiştilor pentru o alimentaţie raţională. „Este foarte important ca părinţii să nu impună un regim alimentar restrictiv, care poate duce la declanşarea principiului „fructul oprit”. Copilul trebuie să înţeleagă că are voie să aleagă orice aliment, chiar şi dulciuri, dar cu măsură. Cei mici trebuie să aibă un orar de masă şi să facă zilnic mişcare”, a spus antrenorul Răzvan Ariton.

 

Invitata Danielei Zeca Buzura la „Mic dejun cu un campion” este Daniela Nane – actriţă, trainer şi coordonator proiecte educaţionale. Talentul şi seriozitatea şi-au arătat rezultatele în trei premii UNITER, dar şi în cooptarea în diverse proiecte, seriale, filme şi emisiuni TV. Nu numai profesia este cea care o pune într-o lumină atât de favorabilă, ci şi disponibilitatea de a lucra cu copii şi cu tineri. Actriţa formează tinere talente şi are grijă de copiii mai puţin favorizaţi. Sâmbătă, de la ora 10:00, la „Mic dejun cu un campion” puteţi urmări o conversaţie plină de feminitate şi intuiţie.

 

De la ora 11:00, sunteţi invitaţi la „Joaca de-a copilăria”, distracţie pentru copii, părinţii şi bunici în studioul 2 al TVR. Printre vedete: magicianul Robert Tudor, Teatrul Masca, Bere Gratis şi Voca school, Gaşca Zurli, Basme cu cai. Prezinta Liana Stanciu.

 

„Vibe by Ioana Voicu” ne duce pe pista de karting de la ora 12.00. Vom testa bolizii cu… mulți cai putere, iar Ioana se va urca într-o maşină de raliu alături de campionul Octavian Ciovică. În ediţia de 1 iunie îi vom cunoaşte pe micuţii pasionaţi de karting. Printre ei, Albert Ciotu, campion național la karting, un puşti de numai 7 ani care cu pasiune și perseverență a ajuns cel mai mic participant la circuitul Titi Aur. De Ziua Copilului, gazda emisiunii a primit şi un cadou surpriza de la mama sa. Despre ce este vorba aflaţi la „Vibe by Ioana Voicu”.

 

Alina Ionescu, gazda emisiuni „Zile cu stil”, a pregătit de la ora 17.00 noutăţi despre tendinţele modei pentru copii şi ne dezvăluie cine decide în magazin: părintele sau copilul? „Când merg să îi cumpăr fiicei mele ţinutele de care are nevoie pentru grădiniţă îi spun să îşi aleagă şi ea o rochie, pe gustul ei. De cele mai multe ori aceasta este cu unicorni, sclipici, mignioni… Dincolo de răsfăţ, nu cred că este un lucru rău pentru ca fiecare copil îşi descoperă stilul propriu de mic”. Tot în ediţia de Ziua Copilului vom afla despre avantajele practicării baletului la o vârstă fragedă şi ne bucurăm de o surpriza: întâlnirea cu Isabela, fetiţa Alinei Ionescu, care îşi va însoţi mama  la filmări într-un reportaj-experiment  „Cât cheltuim cu copiii în parc?”.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Urmărește la Digi 24 călătoria apostolică a Papei Francisc în România. Program complet, aici!

Published

on

 

Proiectul editorial Digi24 dedicat vizitei Sanctității Sale ajunge în acest weekend la momentul cel mai așteptat, sosirea Papei Francisc în România. Timp de trei zile, jurnaliștii Digi24 vor realiza ediții și transmisiuni speciale care vor urmări îndeaproape călătoria Suveranului Pontif în București, Șumuleu Ciuc, Iași și Blaj. Sanda Nicola va fi alături de Sanctitatea Sa atât la venirea în România, cât și la plecarea spre Vatican.

Vineri, 31 mai 2019, Digimatinal aduce telespectatorilor, de la ora 06:00, primele informații despre evenimentul care a reorganizat agenda tuturor românilor. De la ora 10:00, Cosmin Prelipceanu dă startul uneia dintre cele mai ample ediții speciale realizate la Digi24. Alături de Sanda Nicola şi zeci de invitaţi vor fi urmărite pas cu pas toate evenimentele zilei, iar reporterii postului nostru de televiziune vor însoți coloana oficială la Palatul Cotroceni, Palatul Patriarhiei, Catedrala Națională și Catedrala Romano – Catolică Sfântul Iosif. Până la ora 21:00, telespectatorii vor fi conectați neîntrerupt la experința unică a vizitei Suveranului Pontif în București.

Imaginea de ansamblu a primei zile a vizitei Papei Francisc în România va fi analizată, începând cu ora 21:00, într-o ediție specială moderată de Teodora Tompea şi Marius Pancu. Maratonul jurnalistic se încheie cu filmul documentar „Francisc, Papa schimbării”, care vorbeşte despre reformele Suveranului Pontif şi modul în care acesta a schimbat imaginea Bisericii Catolice.

Sâmbătă, 1 iunie 2019, și duminică, 2 iunie 2019, telespectatorii Digi24 vor putea urmări minut cu minut vizita Papei Francisc la Șumuleu Ciuc, Iaşi și Blaj. Digimatinalul revine cu ediții speciale, iar transmisiunile în direct vor continua pe parcursul celor două zile. Sanda Nicola, Alexandra Albu şi Cătălin Nunu vor fi gazdele celor şase ore de transmisiuni live, de sâmbătă, de la Șumuleu Ciuc, iar Cosmin Prelipceanu va modera ediția specială de la Iași.

Punctul culminant al vizitei papale în România este beatificarea celor 7 episcopi martiri greco-catolici pe Câmpia Libertăţii din Blaj. Evenimentul de duminică va fi transmis în direct de postul nostru de televiziune în cadrul unor ediţii speciale moderate de Cosmin Prelipceanu, Sanda Nicola, Claudiu Pândaru și Florin Negruţiu. Sanda Nicola îl va însoți pe Papa Francisc în avion la plecarea spre Vatican, de unde va încheia seria transmisiunilor speciale.

Pe tot parcursul lunii mai, Digi24 a dedicat un proiect editorial special pentru vizita Papei Francisc în România. Telespectatorii au putut urmări ediţii speciale din locuri cu valoare simbolică pentru comunitatea catolică din România, reportaje în exclusivitate de la Vatican, mărturii emoţionante ale oamenilor apropiaţi Suveranului Pontif şi au intrat în culisele organizării unui eveniment de anvergură.

Proiectul editorial este realizat de Digi24 în colaborare cu Arhiepiscopia Romano-Catolică de București, prin Asociația Signis România.

 

Programul Digi24 în timpul vizitei Papei Francisc

Vineri, 31 mai 2019

 

06.00 – 10.00  Ediție specială Digimatinal, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre
10.00 – 21.00  Ediție specială cu Cosmin Prelipceanu

 

21.00 – 24.30 Ediție specială cu Marius Pancu și Teodora Tompea & film documentar „Francisc, Papa schimbării

 

Sâmbătă, 1 iunie 2019

 

06.00 – 10.00  Ediție specială Digimatinal, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre
10.00 – 16.00  Transmisiune specială din Șumuleu Ciuc, cu Sanda Nicola, Cătălin Nunu și Alexandra Albu

16.00 – 19.00  Transmisiune specială din Iași, cu Cosmin Prelipceanu
19.00 – 24.30  Ediție specială, cu Marius Pancu și Teodora Tompea

 

Duminică, 2 iunie 2019

 

06.00 – 10.00  Ediție specială Digimatinal, cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre
10.00 – 13.00 Transmisiune specială din Blaj, cu Sanda Nicola

13.00 – 19.00 Transmisiune specială din Blaj, cu Claudiu Pândaru

19.00 – 21.00 Transmisiune specială din Blaj, cu Cosmin Prelipceanu

21:00 – 22.00 Transmisiune specială din Vatican, cu Sanda Nicola
22.00 – 24.30 Ediție specială cu Marius Pancu și Teodora Tompea

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Kanal D va difuza noi sezoane ale celor mai tari show: “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Divertisment de calitate, premii uriase, suspans, adrenalina, povesti de viata, traditii si obiceiuri, acestea sunt ingredientele mixate de Kanal D, in noile sezoane ale indragitelor emisiuni “Roata Norocului”, “Se striga darul!” si “Ochii din umbra”, care vor reveni pe micile ecrane, cu editii fabuloase, incepand din weekend-ul 15 – 16 iunie. 

Sambata, 15 iunie, la ora 20:00, “Se striga darul!”, emisiunea prezentata de Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, ajunge la sezonul numarul cinci. Vedetele sunt pregatite pentru o noua „batalie” a cuferelor pentru tinerii insuratei.

“De abia astept sa inceapa noul sezon <Se striga darul!>. Sunt nerabdatoare sa impartasesc experienta mea cu telespectatorii, sa vada ce obiceiuri si traditii inca se pastreaza la nuntile din diferite regiuni din Romania”, spune Andreea Mantea.

“Roata Norocului”, emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, ajunge la sezonul zece, valoarea premiilor castigate in cele noua sezoane difuzate  a fost de aproape 600.000 de Euro, constand in autoturisme, electronice si electrocasnice, premii in bani sau excursii in tara. Duminica, 16 iunie, la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmari o editie extraordinara, in care Lili Sandu si Pepe vor face echipa incercandu-si norocul pentru a-si ajuta semeni aflati in dificultate.

“Reincepe aventura <Roata Norocului> cu premii uriase, cu multa distractie; daca va era doar de rasul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o sa va bucurati din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constand in bani, vacante,  electronice si electrocasnice. Poate in acest sezon vom da si marele premiu pus in joc; eu i-am pus carburant, Ana-Maria si-a luat permisul, am dat doua ture cu ea, sa vedem cum merge masina. Este gata de plecare! Asa ca haideti sa va incercati norocul!”, spune Bursucu.

“Ochii din umbra”, una dintre cele mai longevive si de succes productii TV, revine in atentia telespectatorilor duminica, 16 iunie, la ora 22:00, cu un nou sezon fascinant, cu povesti de viata uluitoare, intrigi si iubiri tradate. Ernest, prezentatorul emisiunii ajunse la cel de-al saptesprezecelea sezon, marturiseste ca este nerabdator sa revina pe micul ecran, cu noi editii in care va prezenta povesti inedite de viata, din care telespectatorii vor avea cu siguranta ceva de invatat.

“Nu de putine ori am fost intrebat pe strada cand revine <Ochii din umbra>. In noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multa actiune, am filmat prin toata tara; asa cum v-am obisnuit, vom prezenta cazuri iesite din comun, situatii in care cu siguranta unii dintre cei care ne vor urmari se vor regasi sau din care vor avea ceva de invatat”, spune Ernest.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: