Connect with us

Grila de programe

Discovery Channel anunţa noile producţii în grila de programe pentru anul 2017

Avatar

Published

on

Discovery Channel prezintă grilă de programe pentru 2017-2018, ce include o listă de francize globale de mare succes, dar şi producții speciale şi seriale de ficțiune.

 

“De mai bine de 30 de ani, Discovery Channel invită telespectatorii să se bucure de poveştile autentice ale unor experţi adevăraţi, pionieri din diferite domenii sau spirite rebele, care ne inspiră şi ne stimulează imaginaţia,” a declarat Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est.În 2017, vom continua să spunem povești, lansând noi formate şi programe-eveniment la scară globală, care îi vor implica pe telespectatori mai mult ca oricând. În acelaşi timp, vom continua să le oferim fanilor noştri şi mai mult conţinut din seriile preferate.”

 

Printre titlurile care vor fi lansate în acest an se numără Comoara lui Cooper, un program despre cea mai tare aventură posibilă: o vânătoare de comori care a început în spaţiul cosmic. Un alt titlu este Pericolul țânțarilor, un documentar care îşi propune să tragă un semnal de alarmă în toată lumea, avertizând că e nevoie de măsuri ferme pentru a opri pericolul tot mai grav pe care îl reprezintă ţânţarii pentru oameni.

Tawny, Phaedra, and Alyssa laying with their weapons in the grass.

 

În contextul în care popularitatea programelor despre investigații criminale, reale este din ce în ce mai mare, Discovery Channel prezintă în acest an două serii care vin cu o perspectivă unică asupra a două dintre cele mai cunoscute figuri criminale din ultimul secol. Averea ascunsă a lui Escobar porneşte în căutarea comorii ascunse a lui Pablo Escobar, lordul columbian al drogurilor. În plus, după succesul de care s-a bucurat seria filmată în România, Harley and The Davidsons, Discovery anunță o nouă serie de ficțiune – Cazul Unabomber – care   urmăreşte eforturile agentului FBI Jim “Fitz” Fitzgerald de a-l prinde pe Ted Kaczynski, poreclit “Unabomber”, printr-o tehnică specială în domeniul lingvisticii criminaliste.

Parker Schnabel, Rick Ness, Karla Charlton & James Levelle are sailing.

 

În materie de programe turbo, Discovery turează motoarele cu titluri noi, printre care Ateliere auto salvate, dar şi sezoane noi din emisiuni cu tradiție, cum ar fi Mașini nervoase, Frații Diesel, Mașini nervoase: un nou garaj, Curse în afara legii sau Curse în afara legii: New Orleans.

 

Shark Week se întoarce vara aceasta pentru a-şi sărbători a 29-a aniversare, alături de alte programe preferate ale fanilor, precum seria pe teme de supravieţuire Test de supraviețuire  în doi şi Test de supraviețuire în grup sau O pradă mortală. Seria Goana după Aur revine cu sezonul opt, alături de o franciză extinsă – Goana după aur – Povestea lui Parker, o nouă producţie în care Parker Schnabel pleacă pe urmele strămoşilor lui, din Alaska până pe celebrele câmpuri aurifere din Klondike.

Darrell Miklos and Manuel Rodriguez go over ancient documents in a library in Jevez, Spain.

 

“Ştim că programe ca Goana după aur şi Maşini nervoase rezonează cu publicul din toată lumea şi continuă să se numere printre cele mai urmărite serii ale noastre, datorită personajelor din viaţa reală şi poveştilor lor fascinante,” a adăugat Ada Roseti. “Având subiecte captivante, dublate de pericole şi intrigi reale, programe precum Comoara lui Cooper, Cazul Unabomber sau Averea ascunsă a lui Escobar, dar şi multe altele, reprezintă o continuare firească a genurilor specifice Discovery. Aşteptăm cu nerăbdare să prezentăm acest mix complet şi de neratat pentru telespectatori, o combinaţie de divertisment factual, documentare şi producţii de ficţiune, adresându-ne telespectatorilor noștri actuali, dar şi viitorilor fani.”

 

Scuba divers swim underwater.

 

Grila de programe Discovery Channel pentru 2017-2018 include:

 

Noi documentare

  • Comoara lui Cooper din 28 mai, în fiecare duminică, de la 22.00

În anii 1960, prima echipă de astronauţi, supranumită “The Original 7”, era o combinaţie de temerari şi vedete rock. Toţi arătau ca nişte staruri de cinema şi iubeau maşinile sport, dar Gordon Cooper era cel mai tânăr şi mai extravagant dintre toţi. Ca pionier în spaţiul cosmic, Cooper s-a înscris pe orbită în jurul Pământului în misiunea Mercury-Atlas 9, stabilind un record care rezistă şi în ziua de azi, pentru cel mai lung zbor de unul singur în spaţiul cosmic din toată istoria Statelor Unite. În timpul uneia dintre misiunile lui importante, în timp ce, teoretic, scruta globul pământesc în căutare de centrale nucleare, Gordon a început să descopere şi altceva: epave. A lucrat în secret decenii la rând, folosind informaţiile culese în timp ce se rotea în jurul Pământului, şi a creat un document care, după părerea lui, îi putea aduce bogăţii nemăsurate: o hartă a mai multor comori, aşa cum se văd din spaţiul cosmic. Înainte să se stingă din viaţă, Cooper i-a împărtăşit acest secret vechiului său prieten Darrell Miklos, care porneşte într-o misiune personală, ca să îndeplinească ultima dorinţă a mentorului său.

 

  • Averea ascunsă a lui Escobar în a doua jumătate a anului

Pablo Escobar, cel mai celebru lord al drogurilor din Columbia, şi-a început cariera ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin – o forţă care valorează mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor. Escobar a cheltuit mulţi bani pe obiecte de lux şi proprietăţi din întreaga lume. Dar legendele urbane i-au convins pe mulţi că o mare parte din averea lui încă nu a fost găsită, ci zace îngropată pe undeva, prin Columbia şi America Centrală. Având sprijinul guvernului columbian, Discovery porneşte în căutarea presupusei comori pierdute, într-o nouă serie care va fi difuzată în acest an. Doug şi Ben, foşti ofiţeri CIA, îşi asumă acum misiunea de a rezolva misterul.

 

  • Supraviețuire în întuneric – premiera în august

Această nouă serie prezintă unul dintre cele mai complexe teste mentale şi fizice de supravieţuire filmate vreodată. Inspiraţi de scenarii extreme de pregătire, folosite de Armata Statelor Unite, Departamentul SUA al Apărării şi NASA, trei necunoscuţi vor încerca în fiecare episod să-şi forţeze total limitele, în beznă absolută. Ei vor rezista câteva zile sub pământ, colindând prin sisteme de peşteri străvechi, oraşe subterane antice şi mine abandonate de secole.

 

Noi francize Discovery Channel

 

  • Goana după aur – Povestea lui Parker – premiera în iulie

Între 1896 şi 1899, mai bine de 100.000 de suflete au pornit într-o călătorie periculoasă spre nordul îngheţat, pe legendarul traseu al “Goanei după aur din Klondike”. Cei mai mulţi dintre ei nu au rezistat până la capăt. Acum, Parker Schnabel, cunoscut din programul Discovery Goana după aur, va încerca să facă acelaşi drum şi să-l înregistreze.  Parker provine dintr-o familie de căutători de aur, bunicul lui fiind cel care l-a inspirat să-şi depăşească limitele şi să meargă mereu mai departe. În memoria acestui bunic, Parker pornește la drum când iarna se apropie, ca să ajungă din casa lui din Alaska până pe celebrele câmpuri aurifere din Klondike. Are acest drum în sânge şi va merge, pas cu pas, pe urmele strămoşilor lui.

 

  • Test de supraviețuire în grup – premiera în septembrie

12 dintre cei mai inteligenţi şi mai dinamici supravieţuitori din Test de supravieţuire în doi s-au adunat ca să înfrunte o situaţie din care s-ar putea să nu mai scape aproape nimeni. Test de supraviețuire în grup este o provocare de 40 de zile care creşte exponenţial dificultăţile oricărei alte încercări de acest fel. Şase femei şi şase bărbaţi rămân într-un loc foarte izolat. Nu au apă, nici alimente, nici haine. Dar, de această dată, toţi cei 12 se vor lupta pentru aceleaşi resurse limitate.

 

Noi serii turbo

  • Ateliere auto salvate – în a doua jumătate a anului

Richard Rawlings este proprietarul mai multor afaceri de succes, printre care şi Monkey Garage, un atelier de hot-rod celebru în toată lumea, sau Gas Monkey Bar and Grill. Acum, el este gata să ajute şi alţi proprietari de afaceri să se bucure de acelaşi succes, aşa că străbate Statele Unite în căutarea unor ateliere de maşini sau motociclete ai căror proprietari sunt disperați după lichidităţi şi la un pas de faliment.

 

Noi documentare

  • Pericolul țânțarilor – premiera în iulie

Ţânţarii reprezintă cel mai periculos agent mortal din istoria modernă a omenirii. La ora actuală, schimbarea climei şi uşurinţa cu care călătorim prin toată lumea nu au făcut decât să sporească acest pericol, căci au grăbit răspândirea ţânţarilor pe tot globul. Astfel de modificări aduc boli ca Zika, febra Dengue şi febra galbenă în zone complet nepregătite din Brazilia până în Florida şi New York, punând milioane de alte vieţi omeneşti în situaţie de risc. Filmat pe patru continente şi susţinut de comentariile unora dintre cei mai mari experţi din domeniu, printre care Tom Frieden, directorul Centrului SUA de Prevenire şi Control al Bolilor sau nume din conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, documentarul trage un semnal de alarmă cu privire la acest pericol global tot mai grav.

 

Noi seriale de ficțiune

  • Cazul Unabomber – a doua jumătate a anului

Serialul spune povestea FBI de a-l găsi pe Unabomber, cel mai periculos atentator cu bombă în serie din istorie. Protagonistul serialului este agentul FBI Jim “Fitz” Fitzgerald, expert în realizarea de profiluri criminaliste (interpretat de actorul Sam Worthington din filmele “Avatar” şi “Fără armă în linia întâi”), un pionier al lingvisticii criminaliste, cu ajutorul căreia a reuşit să-l identifice şi, în final, să-l prindă pe Unabomber, pe adevăratul lui nume Ted Kaczynski (Paul Bettany, “Gangsterul nr. 1,” “Căpitanul America: Război civil”). Recent intrat în rândul experţilor în profiluri criminaliste şi totodată cel mai nou membru al echipei responsabile cu rezolvarea cazului Unabomer (UTF), Fitz a avut de dus o luptă grea, nu doar împotriva lui Unabomber, ci şi împotriva birocraţiei din propria echipă.

 

Programe speciale

  • 30 de ani de Shark Week– iulie – august

În 2018, Shark Week împlineşte 30 de ani! După trei decenii şi sute de programe, Shark Week a devenit un adevărat fenomen în cultura pop. Fiind cel mai longeviv eveniment de televiziune al verii, Shark Week oferă o nouă perspectivă asupra lumii misterioase a acestor specii, ducându-vă în locuri unde camerele de filmat nu au mai ajuns până acum. De-a lungul timpului, Shark Week a strâns o comunitate de oameni de ştiinţă, printre care se numără Craig O’Connoll, Neil Hammerschlag şi Tristan Gutteridge, care ne împărtăşesc poveşti cu rechini explicate ştiinţific şi noi informaţii incitante, oferite de cercetările de pe teren. În 2018, aceşti oameni de ştiinţă, alături de cei mai buni specialişti în filmări subacvatice, printre care Andy Casagrande şi Joe Romeiro, vă vor prezenta rechinii aşa cum nu i-aţi mai văzut niciodată. Discovery va folosi noi tehnologii, de la alcătuit profiluri genetice, până la montat camere de filmat miniaturale, pentru a pătrunde mai adânc ca oricând în ecosistemul rechinilor. Programele oferite publicului cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a evenimentului vor combina cele mai bune elemente de ştiinţă şi tehnologie, pentru a surprinde comportamentul rechinilor, fascinant şi încă neînţeles pe deplin.

 

Sezoane noi din seriile preferate ale telespectatorilor

Pe lista de seriale Discovery Channel care revin cu sezoane nou în 2017-2018 se numără: Indigenii din Alaska, Căutătorii de aur din Marea Bering, O pradă mortală, Frații Diesel, Un oraș la capătul Pământului, Mașini nervoase, Goana după aur, O nouă șansă în sălbăticie, Investigații criminale, Ultimii indigeni din Alaska, Whiskey în afara legii, Mașini nervoase: un nou garaj, Test de supraviețuire în doi, Curse în afara legii și Curse în afara legii: New Orleans, Comoara de pe Insula Șarpelui, Viața la capătul lumii.

 

Foto Credit: Discovery Channel

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

Grila de programe

TVR 2 lanseaza grila de vara

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Din această săptămână, telespectatorii se vor bucura de noi programe pentru întreaga familie. Nu vor lipsi umorul, divertismentul, emisiunile despre sănătate şi natură, poveştile unor oameni excepţionali, ediţiile speciale şi sezoane noi ale emisiunilor consacrate.

 

Dacă e duminică, e „Drag de România mea”. Paul Surugiu Fuego dă startul celui de-al patrulea sezon al Galelor. Din 24 mai, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească noi ediții duminica, de la ora 15:00. În acest sfârşit de săptămână suntem invitaţi la o celebrare specială a renumitului “Ansamblu Transilvania”, din Maramureș, care a aniversat în platoul emisiunii 60 de ani de existență. Printre marii artişti invitați să cânte și să povestească despre acest brand românesc se numără Angela Buciu și ea celebrând, la rându-i, 60 de ani de activitate. Ne vom întâlni şi cu Irina Loghin care va cânta, desigur, alături de Paul Surugiu.

 

Cum lumea s-a pus în mişcare, din 24 mai, de la ora 17:00, Mitică Popescu ne invită să urmărim un nou sezon de reportaje şi poveşti din zona rurală, spuse cu haz în emisiunea “D`ale lu` Mitica”. Pentru realizarea filmărilor s-au făcut eforturi deosebite. La 82 de ani, actorul Mitică Popescu a filmat în condiţii speciale de igienă şi protecţie sanitară, iar reporterul Marian Marin a ieşit din izolare pentru a pleaca pe teren, deşi are 66 de ani.

 

Din grila pentru întreaga familie nu lipseşte umorul. La TVR 2, vineri seara este “Gala Umorului”. Din 22 mai, de la ora 20:00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba  dau startul unui nou sezon, cu numărul XIII. Din Arhiva Televiziunii Române avem umor fin, de calitate, alături de mari actori de comedie: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii. Aşa cum ne-am obişnuit, momentele de arhivă alternează cu cele din studio, iar  în distribuţie, alături de cei doi actori-prezentatori, îi revedem pe Dorel Vişan, Mirela Zeța, Marius Rizea şi Silviu Debu.

 

Dacă v-aţi propus să cunoaşteţi personalităţi emblematice, Irina Păcurariu vă invită la un nou sezon “Reţeaua de idoli”. Din 24 mai emisiunea se transforma în #rețeauadesperanță, unde sunt invitaţi oameni care ne-au ajutat să trecem mai ușor perioada de criză, români cu inițiativă, personaje care dau încredere că normalitatea, fie ea și una model nou, există. Duminică, de la ora 18:00, în prima ediţie îl vom cunoaşte pe doctorul Horaţiu Suciu, din Târgu Mureş, specializat în chirurgie cardiacă şi singurul medic care, alături de echipa sa, face transpant de inimă la copiii din România.

 

Poveştile unor oameni speciali le aflăm în fiecare marţi, de la ora 21:00, la “Destine ca-n filme”. Noul sezon debutează pe 26 mai, cu destine începute în România şi continuate în întreaga lume. Printre invitaţii Iulianei Marciuc se va număra şi alpinistul Alex Găvan care a reuşit să escaladeze munţii Karakorum din Pakistan, ajungând pe cel mai înalt vârf, Gasherbrum 2, la o înălţime de 8035 de metri fără oxigen suplimentar.

 

Poate vă gândiţi déjà la vacanţă sau la o ieşire în natură. Din 23 mai, emisiunea “Cap compas” e gata să vă poarte în călătorii pe meleaguri îndepărtate cu ediţii în premieră. În fiecare sâmbătă, de la ora 12:30, Elena Dinu şi Titi Dincă ne dezvăluie lumea din Extremul Orient până în Europa mediteraneeană iar emisiunile déjà consacrate la TVR2, “Pescar hoinar” (duminica, de la ora 10:00) şi “Natură şi aventură” (din 14 iunie), în România.

 

Despre sănătate şi frumuseţe aflăm (duminica, de la ora 12:30) în emisiunea “Sănătate cu de toate” şi din 23 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, prezentatoarea Alina Ionescu ne propune  “Zile cu stil”.

 

Din 30 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate noi ediţii ale emisiunii despre cai de rasă şi competiţii ecvestre, în emisiunea “Descălecaţi în Carpaţi”. În schimb, pentru pasionaţii de… cai putere, Mihai Alexandrescu și Andrei Barbu, realizatorii emisiunii “MotorVlog”, difuzată sâmbata, de la ora 17.30, au pregătit noi provocări.

 

Emisiunea “E vremea ta!” revine la TV din 1 iunie, de la ora 19.45. După două luni şi jumătate în care fanii au aflat cele mai noi știri despre vreme, climă şi tot ceea ce ne înconjoară din mediul online, Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu se întorc pe micul ecran.

 

De Ziua Copilului, TVR 2 a pregătit ediţii speciale. Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Marina Almășan şi Irina Păcurariu, realizatoarele emisiunii #DEACASAIMPREUNA vă aşteaptă de la ora 20:00 pentru o serie de interviuri şi reportaje. La “România… în bucate” puteţi urmări o ediţie specială de la Timişoara.

 

Şi în luna iunie, la TVR 2 continuă emisiunea “Teleşcoala”. Pentru elevii care se pregătesc de examene, “Teleşcoala” oferă suport până pe 12 iunie.

De asemenea, în fiecare duminică,  de la ora 10:30, TVR 2 continuă să transmită în direct slujbele de la Catedrala Romano Catolică Sfântul Iosif, în emisiunea “Repere sacre”.

Comentarii

Continue Reading

Grila de programe

MODIFICARI IN GRILA KANAL D: Cel mai urmarit serial turcesc va avea mai multe difuzari!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcesti pentru ca, incepand de saptamana viitoare, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Modificarea in grila vine in contextul in care semifinalele „Survivor Romania” vor fi difuzate in acest weekend, sambata si duminica, urmand ca  Marea Finala „Survivor Romania” sa poata fi urmarita pe 30 mai. Incapand chiar de saptamana viitoare, serile de luni si marti vor face loc serialului turcesc care a cucerit deja milioane de romani, „Ma numesc Zuleyha”.

 

O intriga plina de intorsaturi de situatie, o poveste incredibila de iubire, lupta continua a personajului principal, Zuleyha,  interpretata de Hilal Altinbilek, pentru dragostea sa si pentru copilul sau, ii vor tine in continuare pe telespectatori in fata micilor ecrane.

Saptamana in curs, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit, ca si pana acum, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, iar de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Grila de programe

Noi premiere în luna mai la Film Now – “Captain Marvel” și “Midway”

Avatar

Published

on

În a doua jumătate a lunii mai, în premieră la Film Now, telespectatorii sunt invitați în Universul Marvel cu blockbusterul “Captain Marvel”: faceți cunoștință cu primul supererou pe care Nick Fury avea să-l întâlnească în cariera sa de agent SHIELD. Duminică, 17 mai, la 20:00, “Captain Marvel” ne dezvăluie povestea transformării lui Carol Danvers într-unul dintre cei mai puternici eroi ai universului, atunci când Pământul e prins în mijlocul unui război galactic între două rase extraterestre.

Acesta este primul film din Universul Marvel ce are în centrul său o eroină, interpretată la înălțime de Brie Larson. Și surprizele nu se opresc aici: plasată în anii ’90, aventura este cu totul nouă și originală, neîncorsetată de aventurile benzilor desenate. Cu un succes de casă enorm, “Captain Marvel” a avut încasări mondiale de peste 1,1 miliarde de dolari – devenind și primul film cu o supereroină ce trece de pragul de un miliard de dolari.

Duminică, 31 mai, de la ora 20:00, Film Now aduce o nouă premieră pe micile ecrane în România, ecranizarea unei bătălii istorice – momentul de cotitură al teatrului de lupta din Pacific, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bătălia de la Midway” / “Midway” surprinde momentul de cumpănă, determinare și curaj al trupelor navale americane în fața puternicei flote japoneze – act decisiv pentru victoria trupelor aliate.

Midway” este proiectul de suflet al regizorului german Roland Emmerich, cunoscut pentru blockbuster-uri precum “The Day After Tomorrow” (2004), “Godzilla” (1998), “Independence Day” (1996) sau “The Patriot” (2000). Pentru această producție grandioasă, Emmerich a adus în distribuție o pleiadă de actori, precum Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid, Tadanobu Asano și Woody Harrelson. Cu un buget de producție de 100 de milioane de dolari, “Midway” este unul dintre cele mai scumpe filme independente produse vreodată.

Seara de miercuri, 27 mai, nu este pentru cei slabi de înger. La 21:45, Film Now prezintă O aplicație de coșmar/ Countdown. Este povestea unei tinere care – în joacă – instalează o aplicație ce susține ca măsoară timpul până la moarte. Situația scapă însă de sub control și gluma se transformă într-o cursă contra-cronometru, în încercarea de a rămâne în viață. Un horror cu accente de thriller, O aplicație de coșmareste ecranizarea întrebării “ce-ar fi dacă”, în era digitală a lui “totul este posibil”.

 

Program:

CAPTAIN MARVEL

Captain Marvel – Disney, 2019

Duminica, 17 mai, la 20:00

Regia: Anna Boden,  Ryan Fleck

Cu: Brie Larson,  Ben Mendelsohn,  Samuel L. Jackson

Carol Danvers (Brie Larson) este fost pilot în U.S. Air Force. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei.

Cu o mulțime de întrebări despre trecutul și identitatea ei, Carol se întoarce pe Pământ – unde se trezește în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri.

 

Bătălia de la Midway

Midway – 2019, Freeman

Duminica, 31 mai, la 20:00

Regia: Roland Emmerich

Cu: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore

Povestea adevărată a incredibilei victorii ce a înclinat soarta Războiului din Pacific, în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, ducând la victoria Aliaților. La Midway,  depășiți ca număr, piloții și comandanții flotei americane au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic – flota Japoniei.

 

O aplicație de coșmar

Countdown – 2019, Vertical Entertainment

Miercuri, 27 mai, la 21:45

Regia: Justin Dec

Cu: Anne Winters, Elizabeth Lail, Peter Facinelli, Talitha Eliana Bateman

O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă într-o reală amenințare. După ce descarcă acest app, o asistentă medicală află că mai are de trăit doar 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi amenințătoare.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0