Discovery Channel va redifuza documentarul Dezastrul din Colectiv

0
783

Discovery Channel comemorează un an de la tragedia din Clubul Colectiv, difuzând duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00 documentarul Dezastrul din Colectiv.

 

Programul prezintă în ordine cronologică faptele care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare.

De asemenea, programul conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.

 

Documentarul a fost comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale.

 

De asemenea, documentarul va fi disponibil şi online pe www.discovery.ro/colectiv. Promo-ul documentarului este disponibil aici.

 

 

Foto Credit: Discovery Channel

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.