Connect with us

ALL MEDIA

Discovery Networks il numeste pe Sascha Kojic in functia de Vice President of Sports

Foto Credit: Discovery Channel
Avatar

Published

on

Discovery Networks Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa (CEEMEA), o divizie a Discovery Communications, lider global în domeniul divertismentului, a anunțat numirea lui Sascha Kojic în funcţia de Vice President of Sports pentru Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Kojic se va alătura echipei Discovery începând cu 1 martie şi va avea biroul în München.

Acesta îi va raporta direct Kasiei Kieli, President & Managing Director, Discovery Networks CEEMEA, şi va fi responsabil de implementarea strategiei la nivelul regiunii pe segmentul sportiv, inclusiv pentru zona de achiziții, sublicențiere și exploatare a drepturilor de difuzare pe diverse platforme. Kojic va colabora îndeaproape cu echipele locale ale Discovery de pe fiecare piață, inclusiv din România, pentru a maximiza oportunitățile existente și pentru a identifica noi zone de creștere pentru Discovery în domeniul sportului.

“Pe măsură ce întărim canalele Eurosport în ceea ce privește conținutul, producția și promovarea, suntem hotărâţi să aducem alături de noi cei mai valoroși profesioniști din domeniu – atât pe ecran, cât şi în compania noastră – maximizând astfel oportunităţile comerciale generate de investiţiile noastre în sport. Sascha va completa perfect echipa noastră de conducere și va juca un rol cheie în implementarea strategiei pentru Jocurile Olimpice, precum şi în alte inițiative sportive importante pe care le vom avea în CEEMEA,” a declarat Kasia Kieli.

Kojic se alătură echipei Discovery după mai bine de un deceniu de experienţă în industria sportivă şi media, având cunoştinţe vaste în managementul portofoliilor de drepturi (achiziţii şi vânzări) şi în distribuția canalelor pe platforme multiple. În ultimii trei ani, a ocupat funcţia de Chief Representative MP & Silva, una dintre cele mai importante companii internaţionale ce deţine, gestionează şi distribuie drepturi de televizare.

În 2015, Discovery Communications a finalizat achiziția integrală a Eurosport. Prin achiziționarea drepturilor de difuzare pentru TV și platforme multiple pentru Jocurile Olimpice din perioada 2018-2024 în Europa, Discovery și Eurosport şi-au luat un angajament pe termen lung faţă de Jocurile Olimpice, sporturile olimpice și viitorul mișcării olimpice, garantând în același timp că Jocurile Olimpice vor ajunge la un public mai numeros ca oricând, pe mai multe ecrane ca oricând.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending