Connect with us

Sport

Discovery şi TVR, acord pentru difuzarea Jocurilor Olimpice din 2018 şi 2020

Published

on

Discovery Communications anunta un parteneriat pe termen lung cu TVR, televiziunea publica din Romania, prin care Jocurile Olimpice de Iarna PyeongChang 2018 si Jocurile Olimpice de Vara Tokyo 2020 devin accesibile in Romania pentru un public mai numeros, pe mai multe ecrane.

 

In baza acestui acord, TVR va sublicentia in exclusivitate de la Discovery Communications drepturile TV free-to-air, pentru canalele sale lineare si non-lineare, ale Jocurilor Olimpice de Iarna 2018 si ale Jocurilor Olimpice de Vara 2020, continuand traditia TVR de a oferi la nivel national experienta Jocurilor Olimpice. De asemenea,  tot in regim exclusiv, pachetul va cuprinde si drepturi digitale pentru o selectie de programe din continutul difuzat de TVR pe canalele sale liniare in regim „catch-up”. Drepturi radio, drepturi pentru continut de stiri si pentru clipuri in format scurt ce vor fi difuzate pe canalele si pe platformele digitale TVR sunt acordate in mod ne-exclusiv.

 

Eurosport isi pastreaza dreptul de a transmite pentru telespectatorii romani orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind fanilor in direct si la cererere sport de cea mai buna calitate, astfel incat ei sa nu rateze niciun moment al competitiei olimpice, indiferent daca urmaresc canalele TV, streaming-ul pe telefonul mobil, pe tableta sau online pe Eurosport Player. Transmisiunile vor cuprinde peste 100 de evenimente in direct sau la cerere, asigurand acces pentru orice dispozitiv, in orice moment.

 

Victoria Davies, SVP, Country Manager Discovery Networks CEE, a declarat: „E fantastic ca acest acord va aduce fanilor de sport din toata Romania atat de multe variante accesibile pentru a urmari cele mai importante momente ale competitiei olimpice. Traditia indelungata a transmisiunilor Jocurilor Olimpice la TVR, impreuna cu modul inovator in care Discovery spune povesti si acoperirea mediatica a sporturile olimpice asigurata de-a lungul intregului an de transmisiunile Eurosport, ne permit sa oferim publicului cele mai bune momente si intreaga desfasurare a competitiei olimpice, prin intermediul tuturor ecranelor de vizionare disponibile. Ne mandrim sa putem impartasi tuturor povestile inspirationale ale sportivilor romani si calatoria lor catre implinirea propriului vis.”

 

Irina Radu, presedinte-director general al TVR, a comentat: “Difuzarea Jocurilor Olimpice reprezinta o traditie la TVR si ne bucuram ca o putem continua. Promovarea spiritului olimpic si sustinerea atletilor romani sunt parte din misiunea noastra. Publicul roman este pasionat de sport, astfel ca ne dorim sa oferim cele mai bune competitii sportive internationale. TVR a trecut prin momente dificile, insa, asa cum fac si atletii, “ne antrenam” mereu pentru a raspunde preferintelor publicului nostru, iar parteneriatul cu Discovery este o oportunitate uriasa in acest sens.”

 

 

Acest parteneriat confirma dorinta Eurosport de a redefini experienta vizionarii Jocurilor Olimpice, transmitand fiecare moment, din toate perspectivele si conectand pe toata lumea – atragand milioane de oameni prin actiunea competitiei olimpice, prin tehnologiile inovatoare folosite si prin punerea in valoare a sportivilor locali.

 

Discovery Communications detine drepturile multimedia exclusive in 50 de tari si teritorii din Europa pentru editiile Jocurilor Olimpice din 2018 pana in 2024, asa cum a anuntat impreuna cu Comitetul International Olimpic in iunie 2015. Pana in acest moment au fost incheiate 21 de acorduri de sublicentiere, prin parteneriatele formate cu televiziunile publice din Armenia (APT), Austria (ÖRF), Bielorusia (Belarus National State Broadcasting), Croatia (HRT), Republica Ceha (Ceska Televize), Estonia (Eesti Meedia), Finlanda (YLE), Georgia (Georgian Public Broadcasting), Kosovo (RTK), Islanda (RÚV), Irlanda (RTE), Letonia (Latvijas Televīzija), Lituania (Lietuvos Olimpinis Fondas), Olanda (NOS), Polonia (Telewizja Polska), Slovenia (RTV Slovenija), Slovacia (RTVS) Ungaria (MTVA). Elvetia (SRG SSR) si Marea Britanie (BBC).

 

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending