Connect with us

Emisiuni

Diseară, 12 concurenți vor oferi momente de neuitat în prima semifinală live Românii au talent!

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dintre cei 12, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 12 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro într-un show de neratat. 

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro. 

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Albert Gugulan, Amira Olosutean, Andrei Gîrjob, Bad Salsa, Bianca Avram, Florin Zgăvârdici, Gabriel Mardale, Monique Family, Oleg Spînu, Rareș Prisacaru, Sânziana Iani și Mihai Adrian și Teodora Vasilichi.

Un moment special va fi oferit de Darius Mabda, câștigătorul sezonului trecut, dar și cel care anul acesta a reprezentat România la America’s got talent: All stars. Înainte să revină pe scena care l-a făcut cunoscut, acesta a spus: ”Emoție și totuși o reală bucurie. Acestea sunt cele două sentimente pe care le-am avut când am pășit încă o dată în studiouri pentru repetiții. Abia aștept seara semifinalei pentru a fi iar aproape de jurați, prezentatori și toți cei de acasă”. 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending