Connect with us

Emisiuni

Diseară, concurenții MasterChef se vor lupta în semifinală!

„Nicio emoție nu a rămas netrăită.”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Patru concurenți. Un singur câștigător. Totul se decide săptămâna aceasta! Ultimele 2 bătălii pentru titlul suprem: Semifinala și Finala MasterChef – astăzi și joi, de la 21:30, la PRO TV.

„Am început această călătorie cu multe săptămâni în urmă și am fost martorii a multor întâmplări și transformări de-a lungul timpului. V-am văzut cum v-ați ridicat după fiecare cădere sau cum ați cedat presiunii. Nicio emoție nu a rămas netrăită! Suntem conștienți că a fost o perioadă extrem de grea pentru voi, că ați făcut eforturi mari să ajungeți până aici, că v-ați neglijat familia, prietenii – toate ca să dați curs pasiunii și să vă testați limitele și abilitățile în bucătăria MasterChef”, le vor spune chefii concurenților, în această seară.

Pe cei patru bucătari amatori ajunși în semifinală îi așteaptă o surpriză emoționantă, chiar înainte de prima probă a serii. „Nu știu dacă am cuvinte pentru momentul ăsta…”, „E un vis. Nu pot să cred că se întâmplă asta la MasterChef” – ce-i va determina să afirme asta, aflăm în doar câteva ore.

Finala este la doar un pas, iar chefii vor urmări fiecare mișcare pe care concurenții o vor face în timpul probelor. „Asta nu e farfurie de marea finală. Mai aveți 28 de minute și vreau să văd altă farfurie!”, îi va spune chef Hadad unuia dintre ei. „E frustrat că m-am chinuit psihic toată proba”, va răspunde concurentul. 

Advertisement

Cum se vor descurca concurenții și cine va ajunge în finala MasterChef aflăm astăzi, de la 21:30. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show9 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT21 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending