Connect with us

Emisiuni

Diseară, concurenții MasterChef se vor lupta în semifinală!

„Nicio emoție nu a rămas netrăită.”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Patru concurenți. Un singur câștigător. Totul se decide săptămâna aceasta! Ultimele 2 bătălii pentru titlul suprem: Semifinala și Finala MasterChef – astăzi și joi, de la 21:30, la PRO TV.

„Am început această călătorie cu multe săptămâni în urmă și am fost martorii a multor întâmplări și transformări de-a lungul timpului. V-am văzut cum v-ați ridicat după fiecare cădere sau cum ați cedat presiunii. Nicio emoție nu a rămas netrăită! Suntem conștienți că a fost o perioadă extrem de grea pentru voi, că ați făcut eforturi mari să ajungeți până aici, că v-ați neglijat familia, prietenii – toate ca să dați curs pasiunii și să vă testați limitele și abilitățile în bucătăria MasterChef”, le vor spune chefii concurenților, în această seară.

Advertisement

Pe cei patru bucătari amatori ajunși în semifinală îi așteaptă o surpriză emoționantă, chiar înainte de prima probă a serii. „Nu știu dacă am cuvinte pentru momentul ăsta…”, „E un vis. Nu pot să cred că se întâmplă asta la MasterChef” – ce-i va determina să afirme asta, aflăm în doar câteva ore.

Finala este la doar un pas, iar chefii vor urmări fiecare mișcare pe care concurenții o vor face în timpul probelor. „Asta nu e farfurie de marea finală. Mai aveți 28 de minute și vreau să văd altă farfurie!”, îi va spune chef Hadad unuia dintre ei. „E frustrat că m-am chinuit psihic toată proba”, va răspunde concurentul. 

Advertisement

Cum se vor descurca concurenții și cine va ajunge în finala MasterChef aflăm astăzi, de la 21:30. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending