Connect with us

AUDIENȚE TV

Diseară, continuă presiunea audițiilor Masterchef. Show-ul, lider pe publicul național!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Prima ediție a emisiunii MasterChef a ținut publicul în fața televizoarelor! Știm acum care sunt primii 9 concurenți care au reușit să-i impresioneze pe chefi cu farfuriile lor, și au primit șansa să lupte mai departe, în următoarea etapă a competiției.

În seara aceasta, de la 20:30, tensiunea continuă în bucătăria MasterChef, acolo unde noi pasionați de bucătărie își vor încerca norocul în fața chefilor. „Hai să-ți spun eu cum stau lucrurile: Nu faci asa ceva niciodată! Nici la tine acasă, nici în bucătărie, nici cu soacra – cu nimeni! Nu poți să faci asta!”, ce greșeală va face unul dintre participanți, aflăm în doar câteva ore.

Presiunea va lua amploare pentru una dintre concurente, când va primi o provocare la care nu se va aștepta. „Am primit un „da”, am primit un „nu”, iar, apoi, Chef Hadad a venit cu o idee ce urma să-mi decidă soarta! Nu puteți să vă închipuiți câte emoții am putut să am. Mă gândeam că de asta depinde soarta mea”, despre ce este vorba, dar și cum s-a descurcat tânăra, vedem diseară.

Surprizele culinare și poveștile concureților nu se opresc aici! Cine va fi cu un pas mai aproape de a intra în bucătăria MasterChef și a avea șansa să se lupte pentru marele premiu vedem de la 20:30, la PRO TV.

Ediția Masterchef de aseară a condus topul audienței în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABC, considerat de advertiseri ca fiind ”target comercial premium”, cu 8.9 puncte de rating și 23.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 20.5%. În categoria ESOMAR ABCD, în rândul publicului menționat anterior, emisiunea a înregistrat 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 21.4%.

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending