Connect with us

Emisiuni

Diseară, echipa Visuri la cheie va construi speranță pentru o familie cu doi copii campioni

”Casa îți dă senzația că e făcută din resturi”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O familie este împlinită atunci când pe lume apar și copiii, rodul iubirii și al sentimentului că te îndrepți spre un viitor cu fericire. Când îi ai, faci totul pentru ei și vrei să le oferi siguranța zilei de mâine și șansa de a face toate lucrurile pe care și le doresc.

Acestea au fost și gândurile care i-au mânat mereu pe cei doi părinți din Familia Minea. Greutățile și provocările i-au trecut prin momente la care nici nu se gândeau și i-au făcut să locuiască alături de cei mici într-o casă neterminată. Astăzi, de la 21:30, echipa Visuri la cheie le va oferi, în sfârșit, restartul atât de mult dorit. 

La 9 ani, tatăl meu a omorât-o pe mama, am terminat o școală cum am putut. L-am cunoscut pe soțul, ne-am căsătorit. Am stat în diferite locații cu chirie”, povestește Cateluța Minea, o femeie extrem de puternică. Având trei copii, le era tot mai greu să se mute dintr-o parte în alta. Au cerut teren de la primărie și s-au apucat de treabă.

Ne-au prins ploile, zăpezile, până am reușit să o acoperim. Am făcut o sobă de pământ și ne-am mutat”, continuă aceasta. În plus, soțul ei s-a îmbolnăvit și s-a luptat din greu cu toate problemele apărute: ”putea să moară în sala de operații”. Dar nu au renunțat și au făcut totul pentru ca viața să fie mai blândă pentru ai lor. Fiica cea mare s-a măritat și s-a mutat, însă cei doi băieți stau cu ei. 

În ciuda faptului că nu au condițiile necesare, aceștia au muncit și au devenit campioni, făcând lupte de performanță. ”Chiar ne-am chinuit și ne-am luptat pentru copii, să aibă ce nu am avut noi”, spune cu lacrimi în ochi Cateluța. 

Acum e vremea unei schimbări, odată cu venirea celor de la Visuri la cheie. ”Casa îți dă senzația că e făcută din resturi, ca și cum niște copii fac o cazemată din ce găsesc la locul de joacă”, va spune Cristina Joia, după ce va ajunge în comuna Unirea. Ce surprize le-au pregătit celor din familia Minea, dar și ce provocări vor întâmpina în timpul lucrărilor, aflăm în doar câteva ore. 

Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu formează echipa care le va oferi spațiul în care pot construi performanță și pe viitor. Nu ratați, de la 21:30, cea de-a zecea ediție din sezonul 10, pe PRO TV! Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending