Diseară, în CLANUL, devine tot mai clar că o viață aflată sub semnul ascunzișului este dureros de trăit - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Diseară, în CLANUL, devine tot mai clar că o viață aflată sub semnul ascunzișului este dureros de trăit

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Se pare că zilele astea a ajuns să mă facă toată lumea”. O frază care ascunde nu doar dezamăgire, ci și teama că omul alături de care lucrezi în fiecare zi urmează să te mintă, să dea mai departe informațiile pe care le află de la tine sau să îți sape iar munca. E oare ăsta ritmul de viață pe care să-l poți duce pe termen lung? Cu fiecare episod, cu fiecare secvență, povestea din CLANUL ne arată că viața se poate îngreuna la fiecare pas. De la 20:30, e vremea ca un nou capitol să fie scris pentru cei de acasă.

Tudor știe că a făcut pași importanți înspre a afla cine este cârtița din biroul lui Costoiu după ce a luat gloanțele de la locul în care s-a împușcat cu omul lui Bebe Măcelaru. ”Au venit rezultatele… gloanțele sunt din…”, îi va spune Costoiu elevului său care a acceptat să-și schimbe întreaga viața pentru a sta sub acoperire în Mafie. Tot diseară, Tudor va avea parte de o nouă întâlnire cu Vera, una în care el îi va face mărturisiri extrem de surprinzătoare, precum: ”Animalul de pradă din mine își cere drepturile”.

David știe că este în pericol, așa că face eforturi pentru a-și păstra ascunsă identitatea: ”Am dat-o pe un coleg de-al meu”, îi va spune el diseară lui Tătuțu. Să fie oare suficiente eforturile lui? Descoperim în câteva ore. Totodată, el va merge din nou la Ilinca pentru a discuta despre cercetările ei în ceea ce-l privește pe Ciomag, omul care i-a schimbat copilăria și i-a furat bucuria ani la rândul.

Magda nu ratează nicio secundă să stea cu ochii pe Vera, fata lui Tătuțu care pare că îi va fura întreaga avere. În această seară, soția mafiotului va face un nou pas înspre a-i arăta cine este adevărata stăpămână a casei când o va suna pe tânără: ”Te culci cu șoferul meu. E urgent sau nu? Ai făcut hobby pe șoferi?”. Să fie femeia mai periculoasă decât se așteaptă toți cei din jur?

Două destine greu încercate. Două vieți ce ascund mistere. O poveste cu atât de multe paliere care îi țin pe cei de acasă în fața televizoarelor. De la 20:30, pe PRO TV, se scrie cel de-al nouălea capitol din CLANUL!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending