Connect with us

Reality Show

Diseară, pe Antena 1, Temele culinare provoacă tensiuni la cuțite: ”Plecăm toți acasă”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, confruntarea pe echipe cu numărul opt din sezonul 9 Chefi la cuțite ridică miza competiției. Cele trei echipe, rămase fiecare în câte șase bucătari, vor intra într-un nou battle plin de tensiune în care tema culinară îi va pune în dificultate.

 

Lupta din seara acesta este un test al creativității căci fiecare trupă de bucătari trebuie să pregătească rețete sofisticate care să aibă la bază doar șase ingrediente, alese de fiecare în parte. Așa se face că pe lângă sare, apă, piper, ulei și zahăr, echipele trebuie să facă spectacol în farfurie și să găsească echilibrul perfect într-o rețetă cu doar șase componente. Și pentru că lucrurile se complică de la ediție la ediție, chiar înainte ca Irina Fodor să dea start probei, chef Cătălin Scărlătescu va pune la bătaie o nouă amuletă care va isca panică într-una dintre echipele adverse: ”Îți ia de cinci ori mai mult în felul asta, orice ai vrea să faci! E o probă în care nouă ni s-au tăiat aripile”, va măturisi unul dintre concurenți.

O confruntare pe echipe grea impune și un duel aprig pentru echipele pierzătoare. Și în acest caz, tema din această seară va ridica nivelul competiției culinare și va cerne bucătarii extraordinari de cei buni: ”Proba asta ne îngroapă astăzi! Plecăm toți acasă, e rău de tot!”.

Cum se va sfârși cea de-a opta confruntare pe echipe, cine va câștiga battle-ul, dar și cine va părăsi competiția în urma duelului, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending