Connect with us

Platforma Online TV

Disney+ Day aduce premiere globale la Disney+ pe 8 septembrie

„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Bun-venit în Club!”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete”, „Pământ Necunoscut”, „Mike” și „Sezonul Nunților” au premiera pe 8 septembrie.

Published

on

Foto Credit: 2022 Disney și entitățile afiliate

Cu ocazia Disney+ Day, abonații platformei de streaming vor avea parte de o mulțime de premiere globale, în data de 8 septembrie. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire și Tunete”, „Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunților”, „Mike”, „Pământ Necunoscut” și „Bun-venit în Club!”, un nou scurtmetraj Familia Simpson. 

Premierele Disney+ Day:

Programul Disney+ Day va cuprinde premiere globale mult aşteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele. Noul conținut care va ajunge pe serviciul de streaming va include:

„Thor: Iubire și Tunete” 

Producția „Thor: Iubire şi Tunete” de la Marvel Studios îl găsește pe Zeul Tunetului într-o călătorie diferită de cele trăite până acum – una de auto-descoperire. Dar eforturile lui sunt întrerupte de un răufăcător galactic cunoscut sub numele de Gorr Zeul-Măcelar, care vrea dispariția zeilor. Pentru a combate amenințarea, Thor solicită ajutorul Regelui Valkyrie, al lui Korg și al fostei iubite Jane Foster care, spre surprinderea lui Thor, mânuiește în mod inexplicabil ciocanul lui magic, în rolul Puternicei Thor. Împreună, ei pornesc într-o aventură cosmică epică pentru a descoperi misterul răzbunării Zeului-Măcelar și pentru a-l opri înainte de a fi prea târziu. 

„Thor: Iubire și tunete” se alătură altor 15 filme din Universul cinematografic Marvel, care pot fi vizionate în IMAX Enhanced pe Disney+. Cu IMAX Enhanced, abonații se pot bucura acasă de formatul extins al IMAX, care oferă o imagine cu până la 26% mai mare pentru o experiență de vizionare captivantă. (Nu sunt necesare costuri sau dispozitive suplimentare. Disponibilitatea conținutului variază în funcție de regiune). Mai multe informații despre IMAX Enhanced pe Disney+ sunt disponibile aici.

Advertisement

„Marvel Studios Assembled: Realizarea filmului Thor: Iubire și Tunete” 

Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale și Tessa Thompson dezvăluie secrete de pe platourile de filmare are filmului „Thor: Iubire și Tunete”. Prin interviuri detaliate cu actorii și echipa de filmare, alături de filmări brute, nemaivăzute până acum, ASSEMBLED pătrunde în culisele celui de-al patrulea lungmetraj al Zeului Tunetului.

„Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”

Prin înregistrări din culise în premieră, relatări personale pline de culoare și momente semnificative, serialul original de la Lucasfilm, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă realizarea serialului original pentru Disney+, „Obi-Wan Kenobi”, o poveste captivantă care începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith”. 

Această producție specială de la Lucasfilm și Supper Club explorează revenirea lui Obi-Wan Kenobi și a lui Anakin Skywalker pe ecran, precum și a lui Ewan McGregor și a lui Hayden Christensen la rolurile lor clasice. Regizoarea Deborah Chow, distribuția serialului și echipa de producție reflectă asupra parcursului lor de a prezenta o nouă poveste cu personaje binecunoscute în universul Războiul Stelelor, precum Obi-Wan Kenobi, Darth Vader și Prințesa Leia și introduce noi eroi și răufăcători. Completat cu vizite la magazinul de figurine, la departamentul de recuzită și nu numai, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi” prezintă partea de filmare care face ca Războiul stelelor să fie unic – respectul și pasiunea pentru moștenirea care se întinde pe mai multe generații și pentru personajele îndrăgite.

„Bun-venit în Club!” (un nou scurtmetraj Familia Simpson): Hotărâtă să devină o prințesă, Lisa Simpson este surprinsă să afle că ar putea fi mai distractiv să schimbe echipa.

Advertisement

„Pământ necunoscut” (Serial original produs în America Latină) 

„Pământ necunoscut” urmărește povestea lui Eric Dalaras (Pedro Maurizi), un adolescent care descoperă o lume şocantă în timp ce caută adevărul din spatele dispariției misterioase a părinților săi cu opt ani în urmă. Crescut de bunicii săi materni împreună cu sora sa Uma (Mora Fisz), Eric decide să fugă de acasă și să se întoarcă în orașul copilăriei sale pentru a găsi răspunsuri acolo unde părinții săi au fost văzuți ultima dată: un parc tematic horror. Împreună cu prietenii săi, sora și mătușa sa, Eric trebuie să își învingă temerile pentru a găsi răspunsuri și a rezolva misterul într-o lume necunoscută. 

Printre titlurile anunțate anterior care vor avea premiera cu ocazia Disney+ Day se numără:

„Pinocchio”

Robert Zemeckis, câștigător al premiului Oscar, regizează acest film live-action care reia povestea îndrăgitei păpuși din lemn care pornește într-o aventură palpitantă pentru a deveni un băiat adevărat. Tom Hanks joacă rolul lui Geppetto, cioplitorul în lemn care îl construiește și îl tratează pe Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) ca pe propriul său fiu. Joseph Gordon-Levitt îl interpretează pe Jiminy Cricket, care servește drept ghid al lui Pinocchio, dar și „conștiința” acestuia; Cynthia Erivo, nominalizată la Oscar, este Zâna Albastră; Keegan-Michael Key este „Onestul” John; Lorraine Bracco, nominalizată la Oscar, este Sofia Pescărușul, un personaj nou, iar Luke Evans este Cockerul.

„She-Hulk: Avocata Apărării” (Noi episoade au premiera în fiecare joi)

În noul serial Marvel, She-Hulk: Avocata Apărării, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri, trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani. Serialul de comedie de nouă episoade se bucură de participarea unor actori veterani în Universul Cinematografic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil  Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry. Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro și Jessica Gao. 

„Mașini la drum” 

Noul serial îi urmărește pe Fulger McQueen și pe prietenul lui, Bucșă, care pornesc într-o excursie prin țară la est de Valea Radiator să se întâlnească cu sora lui Bucșă. Odată porniți la drum, fiecare oprire este o aventură, cu atracții rutiere incredibile și personaje noi și colorate. „Mașini la drum” este produs de Marc Sondheimer. Episoadele serialului sunt regizate de Steve Purcell, Bobby Podesta și Brian Fee. Compozitorul Jake Monaco a creat coloana sonoră pentru toate cele nouă episoade. 

„Devenind Adult” 

Creat de Brie Larson și Culture House, „Devenind adult” este o serie inovatoare de documentare hibrid care explorează provocările, triumful și complexitățile vieții de adolescent prin intermediul a zece povești captivante despre maturizare. De la Disney Branded Television, serialul îmbină cinematografia narativă, experimentală și documentarul clasic pentru a prezenta individual tineri cu vârste între 18 și 21 de ani care-și spun poveștile. Aceștia prezintă o gamă largă de experiențe, oferind publicului povești puternice din punct de vedere emoțional, care oferă o perspectivă captivantă asupra adolescenței și asupra diverselor obstacole sociale, familiale și personale cu care se confruntă tinerii în drumul lor către auto-descoperire și acceptare.

Advertisement

Fiecare episod de 30 de minute prezintă câte o persoană tânără sau „erou” cu experiența lui de maturizare, fiind construit în jurul unui interviu profund personal care le permite eroilor noștri să ne poarte prin anii copilăriei și adolescenței lor. Pe lângă aceste interviuri, reconstituirile cinematografice creative aduc la viață momentele de importanță majoră din parcursul acestora.

„Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”

Reprezentând imaginea unei noi generații de aventurieri și creatori de documentare de istorie naturală, exploratorul National Geographic în vârstă de 29 de ani, Bertie Gregory, poartă telespectatorii în călătorii epice și pline de peripeții în cele mai spectaculoase și ascunse colțuri ale lumii sălbatice. Dotat cu echipament de filmare de ultimă oră, serialul original Disney+ „Aventurile epice ale lui Bertie Gregory”, de la National Geographic, dărâmă tiparele documentarelor obișnuite de istorie naturală, prezentând povești extraordinare despre animale și luându-i pe telespectatori alături de el în fiecare clipă a acțiunii.

Timp de săptămâni întregi, carismaticul cineast, câștigător al premiului BAFTA, intră în viața animalelor pentru a surprinde poveștile inedite ale unor creaturi care trăiesc în unele dintre cele mai dure medii de pe planeta noastră. În acest sezon, îl vom vedea pe Bertie înfruntând lumile înghețate ale Antarcticii în căutarea celei mai mari grupări de balene filmate vreodată și aflându-se față în față cu leii vânători de bizoni din Zambia. În această serie de aventuri, Bertie va conduce publicul într-o odisee ambițioasă pe tot globul, prezentând lumea naturală într-o perioadă în care aceasta se confruntă cu cele mai mari provocări.

„Sezonul Nunților”

Ștefan, un romantic incurabil, o cunoaște pe carismatica Katie și, chiar dacă ea e logodită cu fiul unui bogătaş, cei doi încep o aventură amoroasă într-o vară plină de nunți. În scurtă vreme, ei devin fugari, Katie fiind suspectată într-un caz șocant. Oare vor reuși ei să-i păcălească pe toţi și propriile sentimente complicate în timp ce încearcă să-și demonstreze nevinovăția ?

Advertisement

„Mike”

Seria limitată are 8 episoade și explorează tumultoasele evenimente din cariera de boxer și viața personală a lui Tyson – până la statutul de atlet iubit la nivel mondial. Concentrându-se asupra lui Mike Tyson, serialul examinează situația claselor sociale în America, de rasă, faimă și puterea mass-media, diferențele privind averea, promisiunea visului american și, în cele din urmă, rolul publicului larg în modelarea poveștii lui Mike.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show2 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special7 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending