Connect with us

A-Z NEWS

Disney Junior aniversează 2 ani în România

Published

on

Disney Junior aniversează 2 ani de prezență în România pe 1 Martie. Brandul multi-platformă dedicat copiilor cu vârste între 2 și 7 ani și familiilor acestora a cunoscut o creștere impresionantă, clasându-se al doilea ca număr de telespectatori, conform Kantar Media.

Disney Junior a fost urmărit de 12,5 milioane de oameni cu vârstă peste 4 ani doar în anul 2013, număr corespunzând unui procent de 65% dintre românii cu vârsta peste 4 ani.

 “Au fost doi ani extraordinari pentru Disney Junior în România, în decursul cărora canalul a devenit rapid destinaţia preferată nu doar a copiilor, ci și a părinților lor. Ne-am bucurat să vedem că familiile românilor îndrăgesc programele noastre, ce încântă copiii prin poveştile lor. Datorită succesului uriaș înregistrat de serialele Sofia Întâi, Doctorița Plușica sau Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, am reușit să dobândim o poziție puternică, astfel că,în scurt timp de la lansare, Disney Junior s-a clasat al doilea, imediat după fratele său mai mare, Disney Channel”,  a declarat Maciej Bral, VP & General Manager Disney Channels, CEE.

Succesul postului Disney Junior a fost accelerat de lansarea unor seriale cheie precum Sofia Întâi în mai 2013 și Doctorița Plușica în septembrie 2012. În prezent, aceste două show-uri, împreună cu Clubul lui Mickey Mouse și Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, se clasează în topul primelor 4 seriale preferate de copii cu vârste mai mici, generând peste o treime din audienţa Disney Junior în rândul copiilor cu vârste între 4 și 9 ani în ultimul trimestru.

Pe lângă portofoliul Disney Junior dedicat preșcolarilor, animațiile clasice marca Disney precum Legenda lui Tarzan, Quack Pack, Goof Troop și Lilo & Stitch reprezintă o parte importantă din programul Disney Junior și rezonează foarte bine în rândul unei audiențe extinse. Programele create pentru ocazii speciale şi prezentate într-un mod creativ au continuat să încânte audiența și să se bucure de ratinguri semnificative în România.

În luna martie, Disney Junior lansează noi episoade din cele mai îndrăgite seriale: Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Atacul Artei și Jake și Pirații din Țara de Nicăieri. Un episod special din Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz va rula pe 1 martie la ora 10.25. Acest episod dublu grozav îi prezintă pe Minnie și pe Pluto pe spectaculosul tărâm Dizz. Cu ajutorul unor noi prieteni, cei doi îl roagă pe minunatul vrăjitor din Dizz să le îndeplinească dorințele.

Pe 10 martie la 08.20, Jake își sărbătorește ziua de naștere în Jack și Pirații din Țara de Nicăieri: Petrecerea aniversară a lui Jake, cu episoade duble în timpul săptămânii şi episoade scurte precum și un episod special dedicat sărbătoritului. În data de 2 martie la ora 17.20, Disney Junior prezintă filmul Doamna și Vagabondul 2: Aventura neisprăvitului.

  

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending