Disney+ lansează trailerul seriei „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Platforma Online TV

Disney+ lansează trailerul seriei „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic

Published

on

Foto Credit: Disney+

Disney+ a lansat trailerul oficial al serialului original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic.

Advertisement

În seria documentară, vedeta internațională Chris Hemsworth („Operațiunea de recuperare”, „Thor”, „Răzbunătorii”) îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce explorează modul în care poate combate îmbătrânirea, încercând totodată să descopere întregul potențial al corpului uman. Bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice, „Dincolo de limite” schimbă gândirea convențională despre optimizarea vieții. Toate episoadele au premiera pe 16 noiembrie, exclusiv pe Disney+.

De la regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky („The Whale”, „Lebăda Neagră”) și compania sa de producție Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root și noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth și Ben Grayson, „Dincolo de limite” aduce în centrul atenției știința de ultimă oră a longevității umane. O aventură științifică globală, dar și o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmărește pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire.

Advertisement

Fiecare provocare meticulos elaborată este înrădăcinată în știința și pornește de la noi cercetări și tradiții de lungă durată. Misiunea lui Chris este de a înțelege mai bine limitele corpului uman și de a descoperi modalități prin care putem să ne extindem sănătatea și fericirea până la vârste înaintate.

Păstrându-se în cea mai bună condiție fizică și cunoscut mai ales pentru interpretarea unui supererou nemuritor, Chris a avut întotdeauna grijă de sănătatea și de condiția sa fizică. Dar, acum, în această decadă a vieții, vrea să afle cum să își valorifice potențialul minții și al corpului pentru a rămâne ager, mai puternic și mai sănătos pentru mai mult timp – nu doar pentru el și copiii săi, ci și pentru nepoţii săi. Fiecare provocare îl determină pe actor să își depășească limitele.

Advertisement

După ani de zile de pregătire, avându-i alături pe cei dragi, inclusiv pe soția sa Elsa Pataky și frații Luke Hemsworth și Liam Hemsworth, Chris a intrat în proiectul „Dincolo de limite”, hotărât să își exploreze sănătatea emoțională și cognitivă, pe lângă provocarea limitelor fizice. Deschis la minte și onest, actorul a lucrat neobosit pentru a-și spori rezistența mentală și pentru a face față unora dintre cele mai dure realități pe care viața ni le rezervă tuturor. Este o experiență profundă, autentică și plină de modestie pentru Chris. Pe lângă provocările sale îndrăznețe și emoționale, „Dincolo de limite” împărtășește, de asemenea, povești fascinante din întreaga lume ale unor oameni care au integrat lecțiile longevității în propriile vieți, cu beneficii surprinzătoare.

Advertisement

Chris nu a dorit să vorbească doar despre teoriile științifice care i-ar fi putut prelungi și îmbunătăți viața, ci a dorit să le testeze cu adevărat – dorind să facă ceva cu adevărat măreț! Fiecare provocare epică este spectaculoasă și unică. Printre acestea se numără înotul de 800 de metri printr-un fiord arctic cu temperaturi negative, cățăratul pe o frânghie de 30 de metri care atârnă deasupra unui canion și mersul în vârful unui zgârie-nori înalt de 900 de metri, la 80 de etaje, cu ajutorul unei macarale.

Fiecare provocare necesită un program autentic de pregătire și profunzime din partea lui Chris, alături de experți internaţionali. Unele, cum ar fi escaladarea cu coarda peste un canion, au necesitat luni de pregătire. Altele, cum ar fi postul de patru zile în care Chris a băut doar apă, au fost (din fericire!) mult mai scurte, însă nu de puține ori actorul s-a aflat la un pas să renunțe. Printre experții și oamenii de știință care l-au ghidat pe Chris în aspectele fundamentale pentru a trăi mai bine pentru mai mult timp se numără:

 • Ross Edgley, un atlet al sportului extrem și autor de științe sportive, pregătește corpul lui Chris pentru a înota în ape aproape înghețate;
 • Dr. Peter Attia, un medic specialist în longevitate de la Attia Medical, îi predă lui Chris știința îmbătrânirii și cum să o combată prin diferite tehnici;
 • Professor Modupe Akinola, profesor asociat de management la Columbia Business School, îi oferă lui Chris instrumentele necesare pentru a face față stresului;
 • Dr. Sharon Sha, medic și profesor și vicepreședinte asociat de cercetare clinică în neurologie și științe neurologice în cadrul Centrului Stanford pentru tulburări de memorie, îl ajută pe Chris să combată procesul de îmbătrânire a minții;
 • Dr. BJ Miller, președinte și consilier la Mettle Health, îl ghidează pe Chris într-o călătorie prin bătrânețe;
 • Alua Arthur, fondator al organizației Going with Grace, îl determină pe Chris să vorbească deschis despre propriul sfârşit;
 • Tanya Streeter, scafandru profesionist, îl antrenează pe Chris să își țină respirația sub apă.

Advertisement

Cele șase episoade abordează teme precum:

 • Rezistența la stres: Încă din adolescență, stresul a făcut parte din viața lui Chris, acesta dorind să învețe cum să îl gestioneze mai bine. Psihologul Modupe Akinola îl provoacă să își păstreze calmul în timpul unei plimbări terifiante de-a lungul unei grinzi care iese din acoperișul unui zgârie-nori. Modupe îl va antrena pe Chris în tehnici fizice și psihologice puternice pe care le putem folosi pentru a controla stresul din viața noastră și a combate riscul pe care acesta îl reprezintă pentru sănătate pe termen lung.
 • Șoc: Pentru a maximiza longevitatea, ați putea crede că este mai bine să rămâneți în zona de confort. Dar unii oameni de știință cred că ar trebui să facem contrariul, deoarece expunerea la temperaturi extreme poate declanșa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneții. Chris se îndreaptă spre înghețatul Arctic împreună cu frații săi Liam și Luke pentru a se confrunta cu cea mai bună terapie prin frig.
 • Fasting: Chris apelează la medicul specializat în longevitate Peter Attia pentru a afla cum schimbarea obiceiurilor alimentare îl poate ajuta în căutarea longevității. În mod ironic, răspunsul este să nu mănânce deloc timp de patru zile. Dacă poate suporta foamea, postul va debloca puterile anti-îmbătrânire ale organismului său și îi va oferi lui Chris agerimea de care are nevoie atunci când va încerca să vâneze următoarea masă… prin pescuitul cu sulița în largul Marii Bariere de Corali.
 • Rezistență: În timp ce Chris se antrenează pentru „Thor: Iubire și tunete”, trebuie să își dezvolte corpul ca pentru un zeu nemuritor. Dar, de asemenea, vrea să aibă și genul de mușchi care, după cum s-a dovedit științific, îl ajută să rămână puternic și sănătos pe măsură ce îmbătrânește în viața reală. Făcând echipă cu maestru al sporturilor extreme Ross Edgley, actorul se antrenează pentru o provocare epuizantă de escaladare a unei frânghii de 30 de metri.
 • Memorie: Chris s-a străduit întotdeauna să-și mențină corpul sănătos; acum este timpul să înceapă să aibă grijă și de creierul său. Neurologul Dr. Sharon Sha îl provoacă să plece în sălbăticie, fără GPS sau hartă. Făcând echipă cu prietenul său, artistul Otis Hope Carey, Chris va trebui să se adapteze în natură pentru a naviga prin ținutul strămoșesc îndepărtat al lui Otis. Drumeția trezește cele mai prețioase amintiri ale lui Chris.
 • Acceptarea: Până acum, Chris a făcut tot ce a putut pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Acum se confruntă cu cea mai extremă și mai emoționantă provocare: trei zile într-un sat de pensionari în timp ce poartă un costum de îmbătrânire care transformă cea mai simplă activitate într-o sarcină extrem de dificilă. El testează teoria conform căreia cel mai bun mod de a combate îmbătrânirea ar putea să nu fie acela de a lupta împotriva ei, ci de a o accepta.

„Chris Hemsworth: Dincolo de limite” este produs de Protozoa, Nutopia și Wild State pentru National Geographic. Chris Hemsworth și Ben Grayson sunt producători executivi pentru Wild State. Darren Aronofsky și Ari Handel sunt producători executivi pentru Protozoa. Pentru Nutopia, Jane Root, Arif Nurmohamed și Ruth Shurman sunt producători executivi. Bengt Anderson și Matt Renner sunt producători executivi pentru National Geographic.

Advertisement

Mai multe pe: https://facebook.com/DisneyPlusRO   

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending