Connect with us

Platforma Online TV

Disney+ ne-a pregătit astăzi o nouă premieră – serialul Ursul

Scor 100% din partea criticilor de film!

Published

on

Foto Credit: 2022 Disney și entitățile afiliate

Astăzi are loc premiera serialului original Disney+ Ursul (The Bear), care s-a bucurat de un scor de 100% din partea criticilor de la Rotten Tomatoes. Toate cele 8 episoade sunt disponibile de la momentul lansării pe platforma de streaming Disney+.

Serialul prezintă povestea lui Carmen „Carmy” Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale – The Original Beef of Chicagoland. La o lume distanță de ceea ce era obișnuit ca chef într-unul dintre cele mai bune restaurante din lume, Carmy se vede acum nevoit să se adapteze realității crude ale unui business mic, să facă față angajaților recalcitranți și relațiilor tensionate din familie, în timp ce se confruntă cu povara pierderii fratelui său.

Ursul este o dramă despre mâncare, familie și nebunia rutinei. În timp ce Carmy luptă pentru a transforma The Original Beef of Chicagoland și pe sine, el lucrează alături de o echipă de bucătari nesofisticați care se dovedesc în cele din urmă a fi familia sa aleasă.

Advertisement

Întrebată de ce a ales să scrie un scenariu despre lumea bucătăriei, Joanna Calo, co-showrunner / producător executiv / scenarista și regizoare a serialului spune ca a simțit că nu s-a mai făcut un serial care să arate în mod autentic cum se întâmplă lucrurile într-o bucătărie. „Am simțit că există acest spațiu să spunem povești cu care oamenii să rezoneze, atât cei care iubesc mâncarea, cei care iubesc emisiunile culinare, cât și cei care lucrează în restaurante. Cred că există o mulțime de oameni care se vor identifica în acest serial. Tema unei familii dezbinate este de asemenea una în care mulţi se vor regasi.”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending