joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziunePlatforma Online TVDisney100: Scurtmetrajul „A fost odată un studio” este disponibil pe Disney+

  Disney100: Scurtmetrajul „A fost odată un studio” este disponibil pe Disney+

  Noul scurtmetraj de animație Disney „A Fost Odată Un Studio” a fost lansat pe platforma de streaming Disney+, ca parte a celebrării celei de-a 100-a aniversări Disney.

  Prezentând 543 de personaje Disney din peste 85 de lungmetraje și scurtmetraje, „A Fost Odată Un Studio” aduce în prim plan eroi și răufăcători, prinți și prințese, învățăcei și vrăjitori – în animații noi desenate manual și computerizate – pentru a sărbători 10 decenii de povești, măiestrie și realizări tehnologice.

  Mickey Mouse este cel care ghidează reîntâlnirea emoționantă și plină de bucurie a îndrăgitelor personaje Disney, care se reunesc pentru o fotografie de grup pentru a marca cea de-a 100-a aniversare Disney. Scurtmetrajul este scris și regizat de Dan Abraham și Trent Correy, iar producția este realizată de Yvett Merino și Bradford Simonsen.

  DISNEY+ SĂRBĂTOREȘTE DISNEY100

  Începând de astăzi, abonații Disney+ pot viziona pe platformă uimitoarea ecranizare 4K a filmului clasic de animație „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”. Această versiune restaurată a filmului clasic din 1937 este rezultatul eforturilor combinate ale echipei de restaurare și conservare a studiourilor Walt Disney, care a lucrat îndeaproape cu artiști cheie de la Walt Disney Animation Studios, aceeași echipă care a lucrat recent împreună și la restaurarea aclamată de critici a clasicului animat din 1950 al lui Walt Disney, „Cenușăreasa”, care a debutat în luna august.

  Disney+ a dat startul sărbătorii la începutul acestui an cu adăugarea a 27 de scurtmetraje clasice restaurate de Walt Disney Animation Studios, cu vedete emblematice precum Mickey și Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto, Chip n’ Dale și prima vedetă a studioului, Oswald the Lucky Rabbit. Fanii pot continua să sărbătorească cea de-a 100-a aniversare prin vizionarea tuturor filmelor și serialelor de televiziune preferate, organizate în funcție de data lansării deceniului, în colecția Disney100.

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente