SHOW | ”Distractia in vremea mea” – Revine cu forte noi la Antena 2 ! (galerie foto)

0
874

Sâmbătă, reîncepe emisiunea “Distractia pe vremea mea”, la Antena 2. Invitații acestei prime ediții, dr Monica Pop, Jorge, VJ Mircea Zara, DJ Wanda, și mulți alții, au venit cu povești uluitoare despre felul în care se distrau și întâmplările chefurilor la care au luat parte.

Puțini și-ar fi imaginat că Monica Pop, șefa Clinicii de Oftalmologie și un chirurg renumit, își asculta vecinii cu paharul, prin perete!

Pentru că vecinii o pârau părinților și voia să aibă argumente bine pregătite la spusele acestora. Cunoscutul medic inventase, de asemenea, o metodă imbatabilă pentru a scăpa de admiratorii care se dovedeau a fi neinteresanti. Inceapea un studiu ad-hoc, împreună cu colegele de facultate. “Fetele scoteau din geantă câte un os de om, pe care începeau să-l analizeze cu sârg, până când “plictisitorul” se făcea alb ca varul și dispărea din peisaj”, povestește dr Monica Pop, provocată de Irina Cordoneanu la Distracția pe vremea mea.

Jorge, un ospătar care gonea clienții din restaurant

Nici Jorge nu s-a lăsat mai prejos la povestiri despre băgat oamenii în sperieți. Atâta doar că el o făcea fără voie, pe vremea când se angajase… ospătar. Nepriceperea lui reușea să gonească frecvent clienții din local. Patronul, un bun prieten, a găsit soluția salvatoare: l-a pus pe Jorge la pupitrul muzical și l-a transformat într-un DJ îndrăgit de clienți. Așa a început promițătoarea carieră a celui care, în ziua de astăzi, a ajuns să fie un cântăreț și un om de televiziune de succes.

Toate acestea și multe altele, le veți descoperi în prima ediție a emisiunii “Distractia pe vremea mea” din noul sezon. Reîncepe sâmbăta aceasta, pe Antena 2, de la ora 22.

zara si wanda zara jorge si wanda jorge monica pop pop, zara wanda

Comentarii