Connect with us

Industria de Publicitate

Distracţie pentru cei mici de Halloween la Polus Center Cluj

Published

on

Polus Center Cluj le-a pregătit celor mici multe surprize de Halloween. Copiii vor avea parte de două zile pline de mister şi distracţie, desprinse parcă din cărţile de poveşti cu vrăjitoare.
În zilele de 27 şi 28 octombrie, Piaţeta Matei Corvin din Polus Center va fi cuprinsă de atmosfera sărbătorii de Halloween. Labirintul Halloween îi aşteaptă pe cei mici cu numeroase probe interactive, precum Turnul vrăjitoarei unde micuţii vor rezolva un rebus a cărui soluţie va fi indiciul pentru următoarea probă sau la proba Sacul vrăjit copiii vor avea de sărit cu sacul pe un anumit traseu prestabilit. Printre probele misterioase se mai numără Podul tarantulei, Cimitirul Vesel, Poteca cu Dovleci, Fantoma veselă şi Labirintul vrăjitoarelor, unde cei mici vor avea de străbătut un labirint la finalul căruia îi aşteaptă o surpriză dulce.
Evenimentul va avea loc în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii, între orele 12.00-18.00.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending