Connect with us
Avatar

Published

on

Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 3 și 8 ani  au apărut pe piață unele dintre cele mai distractive, dar și mai simpatice modalități de petrecere a timpului liber. Acestea sunt mașinuțele electrice și sunt miniaturi ale mașinilor adevărate, pe care cei mici le admiră de fiecare dată când le văd trecând pe șosea.

Sunt din ce in ce mai multe masinute electrice pe online. Numai pe nichiduta.ro sunt aproximativ 514 modele din care să se poată alege, cu prețuri foarte variate. Cu ușurință se pot găsi modele de mașinuțe care să se încadreze în suma de 200-500 de lei. Totodată, se pot observa și modele care trec lejer de suma de 1000 de lei.

 

De exemplu, acest model de mașinuță, tip Audi Q7 este una dintre acele jucării care îl vor fascina pe cel mic. Și nu numai pe el, chiar și pe părinți, care vor vedea în această jucărie fascinația zilelor de mult timp apuse. Nu e doar o simplă miniatură, ci vine la pachet cu o multitudine de dotări. Are pornire la buton, chiar și un scaun elegant tapițat cu piele. Poate fi condusă întocmai ca orice mașină reală, pentru că are pedale, oglinzi retrovizoare, faruri față, motor cu putere de 35 W, două viteze de conducere (4-8 km/h). Poate chiar merge și în marșalier. Nu mai menționăm faptul că este chiar echipată și cu un aparat de  radio adevărat sau un mp3.

 

Dacă părinții doresc, pot chiar ei să conducă mașina în locul copilului, cu ajutorul unei telecomenzi special create în acest caz. În așa fel, atât copiii, cât și părinții vor petrece timp de calitate împreună.

În schimb, pentru cei care preferă varianta unor dispozitive electrice pe două roți, este disponibilă varianta motocicletelor de jucărie.

 

Modelul de mai sus este ideal pentru copiii care și-ar dori să fie polițiști atunci când vor crește mari. Nivelul lor de încântare va fi unul cu adevărat crescut când vor vedea că pot să conducă ceva care seamănă cu ce au văzut ei prin desenele animate.

Pentru a-și intra și mai bine în rol, pot oricând activa luminițele și sunetele disponibile la acest model. Pot umbla prin parcuri sau curte cu această motocicletă. Nu există posibilitatea de a se  răni, pentru că este totuși echipată cu trei roți. Cu toate că este denumită motocicletă, se ține cont în primul și în primul rând de siguranța copilului care o folosește. Plus că nici viteza maximă, de 3 km nu are cum să afecteze cu ceva siguranța posibilului utilizator.

Ca o mică curiozitate, sunt disponibile chiar și trenulețe electrice. Orice copil cu vârsta de la 1 până la 3 ani se poate sui pe un asemenea trenuleț și să pornească în aventura vieții lui. Vagonul acestuia poate fi folosit chiar și pentru depozitarea jucăriilor. Acest model, spre deosebire de celelalte anterior prezentate, funcționează pe bază de baterii de tip D, iar greutatea permisa este de 25 de kg.

Dacă doriți să îi faceți o surpriză plăcută copilului dumneavoastră și nu știți exact ce i-ați putea achiziționa, apelați cu încredere la ofertele date de site-ul nichiduta.ro! Cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută! Dimpotrivă chiar, veți investi în jucării care îl vor ține mult timp ocupat pe copilul dumneavoastră!

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending