Distracție și emoție la superlativ, vineri, în cea de-a doua ediție a show-ului Românii au talent! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Vineri seară, de la 20:30, spectacolul talentelor continuă! Concurenți cu abilități extraordinare sau extrem de amuzanți vor aduce pe scenă momente senzaționale, care vor stârni reacții incredibile în rândul juraților, dar și în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș se vor bucura de fiecare număr prezentat.

Primul concurent din cea de-a doua ediție a celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, va demonstra că este pasionat și va începe în forță seara, făcând-o pe Mihaela să se ridice în picioare, să aplaude și să spună: ”Îmi place rock-ul la Tecuci!”.

Un concurent care a venit binedispus la preselecții va avea o discuție savuroasă cu Smiley și Pavel: “Îmi place de el, că e mai glumeț! Tu ești frumos, ești din filme!”.

Reacțiile celor doi vor fi savuroase și vor stârni hohote de râs.
Mâine, de la 20:30, vom vedea și cui i-a spus Florin Călinescu: “Ne-ai făcut praf microfonul! Așa ceva n-am văzut de când mama ta te-a făcut!”, dar și care dintre jurați a avut urmatoarea replică: “Semeni atât de tare cu butonul, încât îmi vine să te apăs!”.

Întrerupt de Pavel în timp ce le va prezenta juraților povestea lui de viață, un concurent îi va spune prezentatorului: “Știu! Rămâi pe fir că te sun eu mai târziu!”.

Tot mâine, telespectatorii vor avea parte și de momente care i-au lăsat pe jurați fără cuvinte și care l-au făcut pe Andi să spună: “Așa ceva nu vezi decât pe această scenă!”.

În fiecare vineri, cele mai inspirate, amuzante și creative postări de pe Twitter și Facebook, cu hashtag #romaniiautalent, vor ajunge și la televizor!

Vineri seară, de la 20:30, românii vor avea parte de o ediție plină de momente care îi vor amuza sau emoționa și de reacții fabuloase ale juraților și gazdelor celui mai urmărit show din istoria televiziunii, Românii au talent, numai la PRO TV!

Advertisement
Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending