DIVA anunţă un nou sezon cu extravaganta Morgane, geniul investigaţiilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

DIVA anunţă un nou sezon cu extravaganta Morgane, geniul investigaţiilor

Published

on

Foto Credit: DIVA

Morgane, geniul investigațiilor (HPI: Haut Potentiel Intellectuel/High Intellectual Potential, 2022) revine la DIVA cu noi episoade, difuzate din 19 septembrie, luni, de la 21:00!

Advertisement

Sezonul doi al apreciatului serial franțuzesc de investigații propune aceeași combinație unică de comedie și anchete, difuzate în premieră în România. Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani, mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu, de peste 160 de puncte, se implică în anchetele poliției și aduce culoare cu extravaganța ei, lipsa de diplomație și personalitatea debordantă.

În noile episoade, Morgane investighează cazul unei vânzătoare de pantofi, este nevoită să se mute cu cei trei copii la Gilles (Bruno Sanches), după ce tavanul din locuința lor se prăbușește și este anunțată că nu mai poate ajuta echipa, deoarece este obiectul unei investigații. În timpul celor 8 noi episoade, Morgane se apropie tot mai mult de adevărul pentru care a început să lucreze cu poliția și se confruntă cu amintirea evenimentelor dureroase prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, alături de iubirea vieţii ei.  

Pe lângă remarcabila Audrey Fleurot, din distribuție fac parte și: Mehdi Nebbou (Adam Karadec), care a colaborat cu Steven Spielberg și Ridley Scott, cunoscut din Homeland, Marie Denarnaud în rolul lui Céline Hazan, Bruno Sanches (Gilles Vandraud), Bérangère McNeese (Daphné Forestier), Cypriane Gardin (Théa), Noé Vandevoorde (Eliott), Cédric Chevalme (Ludovic Mullier) și Christopher Bayemi (Dr. Bonnemain). Clotilde Hesme, cunoscută pentru rolul din Lupin, se alătură echipei în rolul de comandant Roxane Ascher.

Advertisement

Noul sezon a fost filmat în perioada octombrie 2021 – martie 2022. Câte două episoade pline de comedie, indicii și acțiune alături de Morgane, geniul investigațiilor așteaptă publicul, în fiecare luni, de la ora 21:00, din 19 septembrie, la DIVA!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending