Connect with us

A-Z NEWS

Diva, din nou în grila RCS&RDS. Universal Channel rămâne în afară

Published

on

RCS&RDS a reintrodus în grilele sale, sâmbătă, televiziunea americană de filme şi seriale Diva. Universal Channel rămâne însă în afara grilei.

Diva a fost reintrodusă atât în grilele de cablu (analogic şi digital), cât şi pe satelit, potrivit comentarilor unor abonaţi ai RCS&RDS postate pe pagina de Facebook a companiei de telecomunicaţii, scrie Mediafax.

Diva şi Universal Channel au fost scoase atât din grilele de cablu ale RCS&RDS, cât şi de pe platforma digitală (DTH) Digi a RCS&RDS, chiar în noaptea de Revelion, subiect despre care RADAR DE MEDIA a scris AICI.

Televiziunile au fost scoase din grilă fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului.

„Contractul de distribuţie dintre Universal Networks International şi RCS&RDS pentru televiziunile Univesal Channel şi Diva a expirat şi, în pofida discuţiilor de reînnoire a distribuţie, nu s-a ajuns la o înţelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis să scoată televiziunile din grila sa începând cu 31 decembrie. Ne pare rău că abonaţii RCS&RDS vor fi afectaţi de această situaţie.”, au declarat atunci reprezentanții companiei americane Universal Networks International, care deţine televiziunile Universal Channel şi Diva pentru Mediafax.

Neprelungirea contractului dintre Universal Networks International (UNI) şi RCS&RDS ar putea avea la bază motive legate de preţul pe abonat solicitat de UNI pentru retransmisia televiziunilor Universal Channel şi Diva în grilele RCS, potrivit surselor Mediafax.

Reintroducerea în grilele RCS&RDS doar a televiziunii Diva, nu şi a Universal Channel, ar putea avea aceleaşi raţiuni financiare, mai scrie sursa citată.

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. John

    21 ianuarie 2015 at 15:30

    CU un post nu se face primavara. Au cea mai proasta grila dintre toti furnizorii. Asta e principalul motiv pentru care s-a saturat lumea de digi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending