Connect with us

Seriale

DIVA le aduce telespectatorilor un nou sezon al serialului „Pompierii din Chicago”

Pe 22 martie, la ora 16:50, DIVA va difuza primul episod din al șaselea sezon al serialului american „Pompierii din Chicago” (2012-prezent).

Published

on

Foto Credit: DIVA

Noua serie este programată de luni până vineri, de la ora 15:50, în calupuri de câte două episoade. Acest sezon a fost difuzat în SUA în perioada 2017-2018 și are 23 de episoade.

„Pompierii din Chicago” urmărește viețile profesionale și personale ale pompierilor, paramedicilor și echipelor de salvare și descarcerare care împart aceeași clădire, din Chicago. Sezonul conține un crossover cu prima serie din „Camera de gardă”, respectiv sezonul 3 din serialul „Chicago P.D.”

În noile episoade, Matthew Casey (Jesse Spencer) și Gabriela Dawson (Monica Raymund) încearcă să devină părinți, dar drumul spre întemeierea unei familii extinse se va dovedi a fi unul plin de complicații. Kelly Severide (Taylor Kinney) și colegii lui investighează un incendiu școlar, care pare să fi fost organizat de un elev. Casey este promovat și devine Căpitan, iar Christopher Herrmann (David Eigenberg) e invitat să devină life coach. Brian „Otis” Zvonecek (Yuri Sardarov) este rănit grav și nu mai poate activa pe teren, Secția 51 primeşte o vizită surpriză, iar Gabriela e tentată să se angajeze pe o ambulanță privată.

La finalul acestui sezon, actrița Monica Raymund a părăsit distribuția, iar Gabby a ieșit din poveste. Odată cu expirarea contractului pe care îl semnase, aceasta și-a dorit să joace și alte roluri. Raymund locuia în Chicago de 5 ani și voia să se mute în Los Angeles, așa că a renunțat la rolul din „Pompierii din Chicago”, pentru a încerca altceva: de atunci, a jucat rolul principal din serialul „Hightown” (2020-prezent; 3 sezoane), în care este un agent din Massachusetts, care are probleme cu alcoolul.

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania 

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending