Connect with us

EVENTS

Diva Loredana susține show-ul Imaginarium la Sala Palatului

Published

on

Reclame

Pe 7 și 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spațiul plăsmuirii și al fanteziei! Loredana, Diva absolută a showbiz-ului românesc susține, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare și mai așteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.

Concertele pe care Loredana le susține în fiecare toamnă la Sala Palatului au devenit o tradiție, începută în 2012. Artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite și mărețe ale Loredanei, publicul așteaptă cu nerăbdare noua producție, Imaginarium. De aceea, în acest an, artista a programat de la început două seri de spectacol, care vor avea loc sâmbătă, 7 noiembrie și duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Loredana a intrat în istoria muzicală a României la 16 ani, când a devenit cea mai tânără participantă și câștigătoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei în inimile publicului și în clasamente a fost de neoprit. Având capacități vocale remarcabile, care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de creativitate și magnetism, Loredana este Diva absolută.

Loredana, în Imaginarium – pe 7 și 8 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului! Un show de neînchipuit, în care vei percepe real imaginația, nu doar cu ochii minții!

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro. În funcție de așezarea în sală, există mai multe categorii de bilete: VIP – 200 lei, categoria I – 150 lei, categoria a II-a – 100 lei și categoria a III-a – 60 lei.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending