Connect with us

Seriale

DIVA ne aduce o nouă telenovelă captivantă: „Până ce banii ne vor despărți”

Din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 17:30, la DIVA facem cunoștință cu un cuplu care are parte de peripeții intense în serialul „Până ce banii ne vor despărți” (Hasta que la plata nos separe, 2022).

Published

on

Foto Credit: DIVA
Reclame

Difuzată în porții de câte două episoade, telenovela columbiană spune povestea unei iubiri deloc convenționale. Protagoniștii serialului sunt doi străini ale căror vieți se intersectează, într-un iureș de sărăcie, bogăție, gelozie și evenimente care par a fi predestinate. 

Povestea TV este un remake al unei telenovele columbiene cu același titlu, din 2006-2007, cu Marcela Carvajal, Victor Hugo Cabrera și Maria Helena Doering. Și este scrisă de Fernando Gaitán („Cafea cu parfum de femeie”). Din distribuție fac parte și celebrii actori mexicani Laura Flores și Alejandro Tommasi. 

În „Până ce banii ne vor despărți”, Alejandra Maldonado (Carmen Villalobos) și Rafael Méndez (Sebastián Martínez) aparțin unor lumi diferite. Ea este o afaceristă de succes, dintr-o familie aristocratică, care administrează cu succes o reprezentanță auto și care are un logodnic atrăgător, Luciano (Gregorio Pernía). El este un vânzător ambulant carismatic și modest, care se iubește cu vecina lui, Vicky (Juliette Pardau). Când Alejandra și Rafael sunt implicați într-un accident auto, viețile le sunt date peste cap de o serie de evenimente care par a fi menite să-i determine să formeze un cuplu. 

Rafael trebuie să facă tot posibilul pentru a-și plăti datoria către Alejandra. Această întâmplare le va testa celor doi protagonişti personalitatea, limitele personale și rezistența la stres. În timp, Rafael este copleșit de gelozia iubitei lui, iar Alejandra se satură de detașarea lui Luciano, care este mai preocupat de cicatricile pe care i le-a produs accidentul, decât de starea ei psihică. Eroii poveștii se apropie din ce în ce mai mult, în ciuda faptului că rudele și apropiații lor (dar și diferențele socio-economice dintre ei) le stau constant în cale. Va triumfa oare dragostea sau banii îi vor despărți definitiv ?

Pentru a descoperi cum începe povestea lor de dragoste, nu ratați premiera telenovelei columbiene „Până ce banii ne vor despărți”, difuzată la DIVA din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 17:30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending