Connect with us

Televiziune

DIVA ne invită să urmărim comedia romantică atipică „Unde mă poartă inima”

Nu ratați premiera de pe 26 iulie, de la ora 21:00, numai la DIVA!

Published

on

Foto Credit: DIVA

Miercuri, 26 iulie, de la ora 21:00, DIVA difuzează în premieră filmul „Unde mă poartă inima” („Sweet Carolina”, 2021), o comedie romantică în care formula clasică este dinamizată prin plasarea accentului pe o poveste de familie. 

După ce moștenește pe neașteptate tutela nepoților ei (Delilah și Ben), Josie Wilder (Lacey Chabert, care e și una dintre producătorii peliculei) pleacă din New York și se întoarce acasă, în orășelul New Hope (din Carolina de Nord). Părinții ei se așteaptă ca mutarea să nu dureze mult și ca orășeanca să dea rapid bir cu fugiții, lăsându-i pe cei mici în grija lor. 

Dar viitorul începe să sune mai bine, după ce Josie îl revede pe Cooper Avchen (Tyler Hynes), iubitul ei din liceu, care s-a mutat și el în New Hope recent, din Atlanta, devenind antrenorul echipei de baschet a școlii locale – în care joacă Delilah. Cu ajutorul lui, eroina își aduce aminte cine este cu adevărat. Rolul tatălui eroinei este jucat de Gregory Harrison, care a mai fost tatăl actriței Lacey Chabert și în pelicula „Secrete mortale” (1997), când aceasta avea doar 13 ani. Iar cel al iubitului ei din New York – de regizorul filmului, Peter Benson (care e și actor). 

Cu o coloană sonoră deloc de neglijat (la care Lacey Chabert a contribuit din plin), povestea TV „Unde mă poartă inima” are ca teme pierderea celor dragi și greșelile pe care le facem din dragoste. Și faptul că putem învăța să iubim și să râdem din nou, dacă ne ajutăm reciproc. Scenariul surprinde relația dificilă a lui Josie cu tatăl ei, felul diferit în care personajele reacționează la această traumă familială profundă, anxietatea care o determină pe eroină să tragă rapid concluzii eronate, amintirile vieții de liceu și (evident) povestea de dragoste care nu putea lipsi din peisaj – toate transformă „Unde mă poartă inima” într-un film atipic, nostalgic și perfect pentru pasionații de povești TV de dragoste. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending