Diva Universal aduce in premiera sezonul 8 al serialului "Anatomia lui Grey"
Connect with us

Seriale

Diva Universal aduce in premiera sezonul 8 al serialului „Anatomia lui Grey”

Published

on

Diva Universal aduce o mare bucurie fanilor serialului Anatomia lui Grey: sezonul 8 va avea premiera exclusiv la Diva Universal.

Spitalul Seattle Grace continuă să fie decorul în care se derulează dramele medicale și personale trăite de această echipă, în al optulea sezon al serialului. Meredith Grey (Ellen Pompeo) riscă să suporte consecințe profesionale grave după intervenția ei în testul clinic lui Derek (Patrick Dempsey), din sezonul anterior.

April (Sarah Drew) este acum medicul rezident-șef și trebuie să învețe să se descurce rapid cu răspunderile postului, după ce în oraș are loc o prăbușire de teren uriașă. O conferință a comicilor aduce la Urgență o echipă de personaje extraordinare, iar mama lui Jackson (Jesse Williams), care este o legendă vie a chirurgiei, vine în vizită.

În sezonul 8, Meredith, Cristina (Sandra Oh), Alex (Justin Chambers), Jackson și April sunt în al cincilea an de rezidenţiat. Într-un an care le poate distruge sau nu carierele de chirurgi, rezidenţii trebuie să se ocupe de primele lor operaţii pe cont propriu, fără a mai fi supravegheaţi în sala de operaţie. Meredith şi Derek nu mai locuiesc împreună, după ce acesta a fost devastat de faptul că cea dintâi s-a implicat (cu intenţii bune, dar cu rezultate dezastruoase) în studiul lui clinic legat de Alzheimer.

Relaţia lor este în pericol, la fel şi soarta fetiţei pe care abia au adoptat-o, Zola. Fericirea maritală a cuplului Cristina – Owen este pusă în pericol atunci când se ceartă pentru că el vrea copii şi ea nu. Astfel, prietenele Meredith şi Cristina sunt din nou un sprijin una pentru cealaltă, când căsniciile lor ajung într-un punct tensionat.

Jackson – care dovedeşte constant că are talentul necesar pentru a deveni un chirurg talentat – este extrem de fericit alături de noua lui iubită, Lexie (Chyler Leigh). Mark Sloan (Eric Dane), care a devenit un tată iubitor pentru Sofia, alături de Callie (Sara Ramirez) şi Arizona (Jessica Capshaw), se chinuie să treacă peste relaţia lui terminată cu Lexie.

Dragostea este la ea acasă în spital: relaţia lui Bailey cu asistentul Eli se dezvoltă, iar Teddy se îndrăgosteşte şi mai mult de pacientul ei, Henry. Richard Webber (James Pickens Jr.) are grijă de iubita lui soţie, Adele, care are Alzheimer. Spitalul Seattle Grace Hospital este un loc în care viaţa nu este trăită în tonuri de alt şi negru, ci în nuanţe de gri.

Nu uitați: Anatomia lui Grey, sezonul 8, va avea premiera exclusiv la Diva Universal miercuri, 1 octombrie, la ora 21:00. În fiecare miercuri, la ora 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Advertisement

ELLEN POMPEO, SANDRA OH, JESSE WILLIAMS, JUSTIN CHAMBERS

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending