Connect with us

ALL MEDIA

DIVA va difuza în exclusivitate serialul, RITMUL INIMII, care prezintă povestea celui mai neconvenţional cardiolog

Avatar

Published

on

SERIAL: Inspirat de viaţa şi realizările Dr. Kathy Magliato, noul serial medical dramatic are premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade difuzate marți, 27 septembrie, la 21:00. Ritmul inimii (Heartbeat) este povestea Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu.

 

Încăpăţânată şi curajoasă, Alex operează întotdeauna după propriile reguli, se bucură de o viaţă personală intensă – care o ţine la fel de ocupată ca locul ei de muncă -, coordonează zilnic medici internişti şi şefi sceptici şi împinge graniţele medicinei la maximum. Este un medic de succes, care trebuie să facă față presiunilor de tot felul și care trebuie să se confrunte cu pacienți aflați în situații limită, cu copii bolnavi, un fost soț și un iubit.

În primele episoade ale serialului Ritmul inimii, când gemeni siamezi ajung la spital diagnosticaţi cu cancer, Alex recomandă o operaţie extrem de riscantă, ceea ce provoacă o dezbatere etică intensă în cadrul departmentului. Într-un alt episod, când întâlnește, la spital, un tânăr care nu poate vorbi decât rostind toate propoziţiile invers, Alex vede o şansă de a testa o nouă tehnologie.

HEARTBEAT -- "Twins" Episode 102 -- Pictured: (l-r) Dave Annable as Dr. Pierce Harrison, Melissa George as Dr. Alex Panttiere -- (Photo by: Colleen Hayes/NBC)

HEARTBEAT — “Twins” Episode 102 — Pictured: (l-r) Dave Annable as Dr. Pierce Harrison, Melissa George as Dr. Alex Panttiere — (Photo by: Colleen Hayes/NBC)

 

Actriţa australiană Melissa George este celebră pentru rolul lui Marilyn Garbanza din serialul Soția perfectă și cel al Dr. Sadie Harris din Anatomia lui Grey. În Ritmul inimii mai joacă și actorii Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, Rudy Martinez, Maya Erskine și mulți alții.

Urmăriți în premieră, începând de marți, 27 septembrie, de la ora 21:00, serialul Ritmul inimii, exclusiv la DIVA. În fiecare marți (cu excepția datei de 27 septembrie, când vom urmări două episoade) va fi difuzat câte un episod.

 

Foto Credit: DIVA

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending