Connect with us

Premieră TV

DIVA va difuza, vineri, în premieră pelicula King Kong

DIVA propune publicului amator de filme de aventuri pelicula King Kong din 2005, care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri, 1 trofeu BAFTA și multe altele. King Kong va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, în cadrul filmelor de vineri seara.

Published

on

Reclame

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”YELLOW”]P[/rdmof_dropcaps]DIVA propune publicului amator de filme de aventuri pelicula King Kong din 2005, care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri, 1 trofeu BAFTA și multe altele. King Kong va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, la ora 21:00, în cadrul filmelor de vineri seara

 

Filmul se bucură de efecte vizuale spectaculoase și de o distribuție de excepție: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black și Colin Hanks, printre alții. De asemenea, poartă semnătura unui regizor celebru, Peter Jackson. Acțiunea peliculei are loc în 1930, cand un grup de realizatori de film călătorește spre misterioasa Skull Island, unde descoperă că gorila uriașă King Kong există în realitate. Îmblânzit de o frumoasă actriță, King Kong este, însă, prins într-o capcană din care trebuie să scape.

În cadrul Filmelor de vineri seara de la DIVA, difuzate vinerea, la 21:00, în luna aprilie vom mai putea urmări: Tornada (7 aprilie), cu Bill Paxton și Helen Hunt, despre un grup de cercetători prins în mijlocul tornadei, pelicula de acțiune și aventuri Mumia revine (14 aprilie), cu Brendan Fraser, Rachel Weisz și Dwayne The Rock Johnson și thrillerul dramatic Orașul infernului (21 aprilie), cu Pierce Brosnan și Linda Hamilton.

Foto Credit: DIVA

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending