Divele de la “Marul discordiei” pleaca in vacante romantice, la final de sezon, diseara la Prima TV

0
1157

Bianca Jurca, Margherita si Laurette, cele trei vedete aflate in cautarea sufletului pereche, au avut parte de trei mini-vacante de vis alaturi de favoritii lor. Sambata, telespectatorii vor avea ocazia sa vada care dintre divele show-ului Marul discordiei va pleaca acasa cu iubitul.

Laurette a petrecut un sejur de vis la Paris, alaturi de Vlad, pe care l-a invitat si la Moulin Rouge. Aici au fost intampinati ca niste VIP-uri, pe covorul rosu, si au urmarit spectacolul Feerie dintr-o loja speciala.

Pentru Bianca si Matei, sejurul la Barcelona a fost unul tumultos. Au vizitat parcul Guell, Sagrada Familia, castelul Montjuic si s-au certat si s-au impacat la fiecare doua minute.

Margherita si George au avut parte de un sejur la Venetia. Amuzant de fel, George s-a schimbat complet odata ajuns la Venetia. Glumele i-au disparut din program. S-a aratat prea putin galant fata de Marga, care l-a taxat de cate ori a prins ocazia.

Care dintre cuplurile formate vor ramane impreuna, aflati urmarind in ultima editie din acest sezon a showului Marul discordiei, sambata, 30 noiembrie, de la ora 22:30, la Prima TV.

Comentarii