Connect with us

Premieră TV

Divergent, filmul lunii noiembrie, in premiera la Digi Film

Published

on

O nouă premieră de televiziune în România se vede la Digi Film. După ce în primăvara lui 2014 a spart box office-ul american filmul „Divergent” este, în exclusivitate pe micul ecran, la Digi Film. Telespectatorii pot urmări aventurile şi alegerile lui Tris (Shailene Woodley) sâmbătă, 15 noiembrie, de la 20.00, pe canalul de film din portofoliul RCS & RDS.

„Divergent” spune povestea a cinci facţiuni în care se împarte lumea viitorului, care  reprezintă cinci virtuţi definitorii. Adolescenţii sunt obligati să se alăture uneia dintre facţiuni; altfel, viaţa în afara acestora e o permanentă ameninţare. Când Tris e obligată să aleagă cărui grup să se alăture, e supusă unor teste extrem de dure. În cursul acestora, ea ajunge să înteleagă că e divergentă: nu aparţine unui singur grup, deci nu aparţine niciunui grup.

De acum înainte, nimic nu mai e sigur. Premiata cu Oscar  Kate Winslet poate fi urmărită şi ea în „Divergent”, în rolul lui Jeanine, liderul facţiunii Erudiţilor. Ashley Judd, Theo James sau Zoe Kravitz sunt doar câţiva dintre actorii care întregesc distribuţia marii premiere din luna noimebrie,  de la Digi Film.

După succesul înregistrat producătorii pregătesc a doua parte a producţiei, a cărei premieră este anunţată pentru martie 2015.

Sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 20.00, Digi Film îşi invită telespectatorii la premiera filmului lunii, “Divergent”, difuzat în premieră de televiziune în România.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending