Divertis pleaca de la Antena 1, din cauza bugetului mai mic cu 40% - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Divertis pleaca de la Antena 1, din cauza bugetului mai mic cu 40%

Published

on

DivertisTiberiu Lovin a scris zilele trecute pe  blogul sau despre lupa si conflictele din interiorul trupei Divertis, care si-a anuntat recent transferul la PRO TV.

De ce a părăsit însă Divertis televiziunea din Băneasa? Nu din cauza certurilor interne, care oricum nu se vor stinge nici în noua locaţie, ci din veşnica foame de bani. Cum în trustul Intact se scad salarii si se fac restructurari, masurile i-ar fi afectat direct si pe membrii trupei. Potrivit unor surse , acestia au primit o oferta de reînnoire a contractului cu 40% mai mică.

Imediat, pe fir a intrat PRO Tv, care a mirosit oportunitatea si le-a intuit atractia pentru bani.

De ce a renuntat insa asa usor Antena 1 la Divertis? Pentru ca sunt in cadere. Au facut rating pana acum, dar in contextul in care nu exista un competitor in acelasi interval orar. In plus, asa cum s-a intamplat cu Vacanta Mare, emisiunile si glumele si-au cam pierdut farmecul.Romanii vor ceva nou. Sa vedem cu ce va veni Antena1, caci Pro-ul merge pe rebuturi.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending