Connect with us

LIFE STYLE

Divorțează sau nu familia Reghekampf?

Published

on

Cei doi și-au reînnoit de curând jurămintele  și apoi au pus pe tapet posibilitatea unui divorț.

Care este, de fapt, adevărul, din spatele tuturor acestor supozițîi?  Fina soților Reghekampf, Laura, soția lui Boxi, a făcut mărturisiri șocante la Exclusiv VIP.

„Ne-am văzut pe 4 seara, am ieșit finii și nașii, a fost și Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitați de nași la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca.  A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania și să mergem pe Costa de Azur. A venit și Sara. Nu s-a simțit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în brațe la nașu. O zi normală așa cum am văzut tot timpul la ei.”

Mărturisirile Laurei au continuat la Exclusiv VIP, la Prima TV. „Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK să nu îmi fac griji.

Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situațiile astea nici nu aș îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolva.”

Cât despre viitorul celor doi, fina Anei Maria Prodan și a lui Laurențiu Reghekampf este convinsă că acesta arată foarte bine. „Eu nu îi văd niciodată despărțiți, sunt și vor rămâne împreună până la sfârșitul vieții. Ei sunt făcuți unul ptr altul.”

Intreaga declaratie poate fi urmarita aici:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending